Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az emberek azért kiabálnak meg dühöngnek, mert egyrészt úgy gondolják, hogy ettől talán történik valami, de ha még sem, legalább a felgyülemlett agressziót sikerül levezetni.
Én azt mondom - inkább szitkozódjon, mint üssön.Vakegérke: A türelmes emberek nem hoszabb életűek - csak többet várnak a halálra.
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115
üzenetére
Ha már nem tudunk tenni valami ellen, legalább ne bosszankodjunk miatta.

-
Jogos lett volna a sor végére küldeni, de kinek kell az ideg? Ha ennyire bunkó, menjen minél előbb!
Néhány napja az ÉMÁSZ-nál vártam a soromra. Egy nótárméri-szerű úriasszony morgolódott a sorban, csak azért, mert sorba kell állni, és a bacilus...meg hasonló dolgok miatt aggódott. Aztán megértettem, hogy valószínűleg nem is saját maga, hanem az egyébként vékony testalkatú, de pocakos tinilánya miatt. (nem tudom, minek jöttek mindketten) A másik méltatlankodó egy 80 fölötti úr, aki beszólt, hogy."dolgoznak itt egyáltalán?" Na, ez az, amitől nem haladunk gyorsabban. -
jozsi252
veterán
Jahh, akkor lehet az éjszaka nem úgy sikerült ahogy szerette volna és morcis volt kicsit
. Amúgy szerencsére "csak" idősebb korosztálynál találkoztam ilyen hozzáállássalA másik undorító dolog amikor busznál szó szerint fellökik az embert és tolakszanak előre. Illetve nem utolsó sorban a másik amitől kivagyok amikor nem képes levenni a táskáját buszon - távolsági buszon és úgy törekszik előre, de az nem számít hogy aki ül azt fejbe veri a táskájával.
-
Vakegérke
félisten
A "hölgy" nem volt több negyvennél, tehát még öregnek sem mondható.

total90: Az a vicc, hogy ez a módszer igazából nem "proli" szokás. A legtöbb ilyennel a Pasaréti téren lévő üzletben találkoztam. Egy időben hetente jártam ott, és majdnem minden alkalommal belebotlottam egy ilyen nem ráérő nacsasasszonyba.
-
Nekem is volt hasonlóm, de nálam odáig ment a dolog, hogy le hülye teheneztem, amit a közönség vihogva lereagált, de még az eladó is

Egyébként sok helyen már ki van írva, hogy ha kiáll a sorból, akkor mehet a sor végére, helyes
-
jozsi252
veterán
Remélem öregségünkre nem ilyenek leszünk, sajnos nagyon sok helyen találkozni ilyen "hölgyel".
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Robotporszívók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 2020 i5/8/256GB 157 ciklus, 12 hónap garancia
- Gamer PC + LED monitor (Intel i5-8500, 16 GB DDR4, SSD: 250GB, NVIDIA 1050 Ti OC 4GB)
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Asus TUF F15 FX507ZC4 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Amúgy szerencsére "csak" idősebb korosztálynál találkoztam ilyen hozzáállással