Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
-
zdanee
őstag
Vettem én is egy ilyet. Amikor beleraktam a telefonba, folyékony fémmé vált és egybeolvadt vele. 1 órán át próbáltam kiszedni, 3 körmöm letört, egy direkt telefonok szétszedéséhez használt szerszám beletört, a legkisebb órás csavarhúzóm nem fért alá, damillal próbálkoztam, az beleszakadt, végül egy viaszos cérnát tekergettem rá körbe-körbe addig, amíg lepattant... Nagyon jó cucc, de mivel gyakran használom az USB-OTG funkciót, ez most a fiókba került, el nem tudom képzelni, a buszon hogy piszkálnám ki, hogy bedugjak egy pendriveot, de az utazás végén zárt osztályra kerülnék, az tuti...
-
dlaj
őstag
-
synar
őstag
TinyDeal Co. Limited:
There is some inconvenience about this order xxxxxxxxxxxxx
The item EPACB-487297 you ordered is very popular for the moment, we are trying our best to get it from supplier in 2~3 working days generally.
If you agree to wait,PLEASE No Need to reply. When all prepared well, order will be shipped soon and you will be informed via email.
Thanks for your patience and understanding.Ezek szerint csúszik a kiszállítás.
-
dlaj
őstag
9,5 mm a hossza és 4,5 mm széles
A színe meg olyan, mint ezen a videón.
-
randras
veterán
Mindenki feszült néha, szerintem viszont a fekete fehér kábellel béna, így fontos volt tisztázni, melyik kép az igaz. Kiváncsi vagyok, külsőre élőben hány százalékos koppintás.
Valaki megméri, hogy a telefonba dugandó rész milyen széles? Akkor lenne igazán király, ha a telefonba tokkal is belemenne.
-
dlaj
őstag
Igazán nincs mit.
Viszont óvatosan írd meg ebben a topikban, hogy milyen színű kábelek tetszenek, mert még a végén úgy jársz mint én, és kiosztanak -
randras
veterán
Csak szólnék, hogy eszembe se jutott volna, hogy lekoppintották az Apple Magsafe csatit, tegnap 11-11 keretein belül rendeltem is egy ilyet. Mondjuk kár, hogy a feketének nem fekete a kábele, de túl fogom élni.
Kösz, hogy megírtad!
-
dlaj
őstag
Igazából ez is csak nézőpont kérdése, valószínűleg nem neked találták ki.
Persze, hogy hurcolni kell, de csak akkor ha nem tudod megoldani/beosztani a telefonod üzemidejét.
Egy powerbankot is hurcolni kell, ráadásul annak a súlya, és a kiterjedése is sokkal nagyobb mint ennek a kábelnek. Nem beszélve arról, hogy gondoskodni is kell arról, hogy lehetőleg mindig töltve legyen. Ennek ellenére a powerbanknak is van létjogosultsága, szeretik és vásárolják.Nem egy fokkal kényelmesebb, hanem legalább kettővel. Nem akarlak meggyőzni, nézd meg az ezen az oldalon látható 2,5 perces videót, és utána mondj véleményt.
állandóan ki kell venni a telefonba menő részét, ha sima kábellel akarod használni,
Nem kell kivenni az adaptert, mert az adatátvitel is megoldható, így a sima kábelre nincs szükség. Én ezen a kábelen keresztül flasheltem a telefonomat az SPflashtool-lal. Ugyanazok az érintkezők lépnek kapcsolatba egymással, mint aminkor a sima micro USB kábelt használom.
meg alapból se túl szép, hogy ott van.
Valójában sokk függ attól, hogy milyen a telefon színe és kialakítása. Nem állítom, hogy minden telefonban jól mutat, de nekem mindhárom telefonban elfogadható volt. Sajnos ezt a közeli képek amiket készítettem nem adják vissza, ugyanis csak az adapter látható rajta a közvetlen környezetében. Élőben kellene látni.
Ezen a (igaz render) képen például teljesen jó, megy még a telefon stílusához is.
És ha már az Apple-t emlegetjük, itt egy iPhone-hoz gyártott mágneses adapter és csatlakozó. Na ez tényleg ronda.
Ha meg mindig ki kell venni és vissza, akkor semmi értelme.
Mindezek fényében ennek a mondatnak nincs semmi értelme.
-
Jhonny06
veterán
Ennek csak én nem látom értelmét? Oké, hogy 1 fokkal kényelmesebb, de annyival nem jobb, hogy emiatt külön kábelt vegyek. Arról nem is beszélve, hogy ha nem hurcolod mindenhova magaddal, akkor állandóan ki kell venni a telefonba menő részét, ha sima kábellel akarod használni, meg alapból se túl szép, hogy ott van. Ha meg mindig ki kell venni és vissza, akkor semmi értelme.
Az Apple megoldása legalább "állandóan ott van", az tényleg jó. Mármint a laptopoknál.
-
-
426os
őstag
Ezt láttam én is már, de a microusb-s felénél nagyon vékonynak kell lennie a panelnek, amin a csatlakozók vannak és kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy emiatt mennyire tudják strapabíróra megcsinálni. Szerintem ezzel már nem érdemes foglalkozni, hanem a Type-C csatlakozót kellene nyomatni, elvégre az már szabványosítva van.
-
dlaj
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek a köszönő és dicsérő hozzászólásokat, és köszönök úgy általában minden hsz-t.
Külön köszönöm Somatom-nak a segítséget.Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy egy másik kábelkülönlegességre hívjam fel az érdeklődők figyelmét (persze csak azokét, akik még nem ismerik).
Ez egy mindkét felén 180 fokkal elfordítva csatlakoztatható USB/Micro USB kábel. Egyelőre még csak pre-order, és már több alkalommal elhalasztották a szállítást, de hátha egyszer csak elkészülnek vele.Ez itt az egyik oldal ahol rendelhető, és ez a gyártó oldala. A magam részéről egy kicsit hitetlen vagyok, ugyanis akárhogy nézem a képeket, ezek a csatlakozók szerintem nem igazán fognak passzolni a hagyományos csatlakozó aljzatokba. Valószínű, hogy csak én látom rosszul. Várom mások véleményeit is!
Viszont ha tartják a gyártásban az ábrán beígért paramétereket, akkor nem csak praktikus, hanem valóban gyors kábel lesz. A 24-es AWG érték a power vezetéken már jónak mondható. (A frissen szerzett ismereteim szerint.
)
-
maggi1886076
addikt
Én is most rendeltem egyet, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Ha jó rendelek mindenhova, hogy legyen
-
7
addikt
Mini USB-ben van hasonlo? Google nem segitett, de lehet hogy csak en neztem be.
-
icon
senior tag
Én Znaps-ban járultam hozzá az összekalapolt összeghez, kapom is a hirlevelet tőlük gazdagon.
Eredetileg november elejére lőtték be a szállítást, augusztusban már "előrendeltem" a dolgot.
Meglátjuk mi lesz, remélem azért karácsonyra csak beesik.Ha már nem kell azon rettegnem hogy melyik családtag melyik microusb csatit vágja haza, már az a nyugalom is megéri az árát.
-
ataman
aktív tag
Én is régóta szemezek ezzel a kábellel. Az eBay-en is rátaláltam. Köszi a nagyszerű cikket és tesztet!
-
macskea
őstag
-
törölt tag
Sztem driver alapból is kell, mivel az Androidban egy ideje nem alapértelmezett a Mass Storage mód. Az USB hibakeresés pedig a fejlesztői menüben van. Ha a beállítások menüben alapból nincs ilyen menüpontod, akkor a "telefonról" menüpontban egymás után 7 -szer kell a build számra bökni. Erre aktiválódik a fejlesztői menü és abban lesz az "USB hibakeresés" opció. Egyes telóknál, PC -re csatlakoztatás után, a Beállítások -> Tárhely menüpontban kell menü gombot nyomni és ekkor megjelenik egy választóablak, amiben a csatlakozás módja választható. Persze, Wifin sokkal egyszerűbb az átvitel. Sztem van olyan wifi adapter, amit a PC beépített driver -rel is le tud kezelni.
-
macskea
őstag
Valószínűleg nagyon telefon függő, hogy melyiken hogy néz ki. Egy eleve fémes színű készüléken, vagy teljesen fémkeretesen valószínűleg jól, de a mutatott Huawei-n vagy az én telefonomon szerintem elég bután nézne ki. Pláne a háztól való eltávolodás az ív mentén. De ez ízlés dolga, azon meg ugye nem vitatkozunk, bár az előbb itt egy úriember megpróbálkozott vele.
1.450-ért ha jól látom nem hármat rendelsz, hanem egyet. Hármat 4.350-ért rendelsz.
Az adatkábel kapcsán akkor valamit lehet hogy félreértettem, de ha jól vettem ki, akkor csak bizonyos helyzetben működik az adatátvitel (forgatni kell), plusz még itt van ez a driver és usb hibakeresés dolog, előbbi a nálunk elég szigorú céges IT-s szabályozás miatt ugrik (céges gépre csak egy előre megadott helyről telepíthetsz dolgokat, és nekem a laptopom céges, így mindenféle driver köteles dolog bukta), utóbbiról meg azt sem tudom mi, meg hogy egyáltalán van-e olyan a telefonomon, vagy az e-book olvasómon. Erre mondtam, hogy korlátozott adatátviteli lehetőségek.
-
dlaj
őstag
Hát a kiakadástól szerintem elég messze volt az a megjegyzés. Csupán annyit közöltem nyugodt hangnemben, hogy ebben a színösszeállításban nem tetszik.
(Nem mindenkinek jön be a fekete cipő fehér cipőfűzővel.)megérett a világ a pusztulásra..
Kitalálhattál volna valami eredetit...
-
haxiboy
veterán
Épp most láttam egy ilyet iphonehez...engem nem győzött meg...maradok a jó kis QI töltőnél
-
törölt tag
-
Szepler
újonc
Érdekes, köszönöm az írást, ilyen vajon létezhet "Ájfonokhoz" is?
-
Viktoár
addikt
Lehet kapni olyan formában is ahol az normál USB apa csati helyett anya van?
-
törölt tag
Akad itt némi tisztázandó félreértés. A cikk, amit linkeltem neked, az nem a bekötésről szól, hanem a különböző kábelek jelöléséről. A bekötés egy teljesen más dolog. A telók töltésvezérlője kétféle módot különböztet meg. Töltés és adat módot. Adat módban (pl. számítógép usb -jére dugva) is van töltés, de a töltésvezérlő ilyenkor lekorlátozza az áramerősséget az USB 2 szabvány szerinti max. 500mA -re. Hálózati töltés módban engedi a vezérlő a lehető legmagasabb töltőáramot. A két módot úgy különbözteti meg, hogy a hálózati töltőkben az adat és a töltés ér rövidre van zárva, ezáltal az adat éren is áram folyik (mivel a hálózati töltés közben úgysem történik adatátvitel a kábelen). Az eredmény szempontjából lényegtelen, hogy a rövidre zárás az áramkör mely szakaszán történik. A MagCable -n levő kapcsoló pontosan ezt csinálja. "Csak töltés" módban rövidre zárja a két eret. Tehát, a nagyobb töltőáramnak két feltétele van. Az erek rövidre zárt állapota és a kábel átviteli képessége. Az általam linkelt cikk az utóbbi "titkait" boncolgatja, nincs köze a két töltésmódhoz. Ebből az is következik, hogy ennek az un. "gyorstöltés" módnak a maximuma tulképp ugyanaz, mintha a teló hálózati töltőjét egy jó minőségű kábellel használnánk. Vagyis, semmivel sem magasabb, mint a gyári, névleges max. töltőáram. Így a telót (akkut) sem károsítja jobban, mint a gyári, hálózati töltő.
-
spkkill
tag
Nekem már egy jó ideje eszembe jutott ez a megoldás,majdnem így álmodtam meg."occó ezeöccá"
-
A csupasz érntkezők záródása esetén viszont tényleg akármi lehet, attól függ hogy milyen a telón belüli kapcsolódás az aksi és a töltőáramkör között. Az aksi közvetlen zárlati kisülése elég nagy durranással járhat, az nem tenne jót sem a telefonnak sem a használójának.....
-
dlaj
őstag
Hát igen elképzelhetőnek tartom, hogy a gyártók gondoltak erre is. Előfordulhat, hogy egy öreg Micro USB töltő kábelben valami oknál fogva elhajlottak az érintkezők.
Két éve a barátnőm panaszkodott, hogy nem tölti a telefonját a töltő. Az is Micro USB-s volt, de csak töltő, két érintkezővel. Néztem hogy a kábelen van feszültség, de amikor belenéztem nagyítóval a csatlakozóba, akkor láttam, hogy a lábak elhajlottak. Nyilván ez egy véglet, és a nem rendeltetésszerű hanyag használat eredménye.
-
426os
őstag
-
dlaj
őstag
Mivel kívül vannak az érintkezők, könnyebben lehet rövidzárlat. (ez ellen nem tudom, hogy van-e a telefonoknak beépített védelme)
Víz akkor érheti, ha beleesik véletlen a fürdőkádba, de akkor a víz rövidzárlatot okoz a csupasz Micro USB csatlakozón is. A mi esetünkben az adapter attól lehet rövidzárlatos, ha szándékosan nyomjuk a csatlakozót vízbe, illetve, ha egy pont akkora táska fém cipzárját áthúzzuk rajta.
Egyébként nálam pont ez a helyzet. A táska amiben a telefon van, pont akkora, mint a telefon. Igaz a telefont lefele rakom bele, a csatlakozó alul van, és nem is szoktam becipzározni. Egy hete viszont pont úgy jártam, hogy fűnyírás közben akartam zenét hallgatni. Ebben az esetben ugye a bedugott jack dugó miatt fordított helyzetbe kell a telefont belerakni a táskába, és a cipzárt is be akartam húzni. És pont akkor jöttem rá, hogy nem biztos, hogy jó ötlet az adapterre ráhúzni a cipzárt.
Mindent összevetve ebből a szempontból egy kis odafigyelést igényel a használata.
-
Itt a rövidzár a csatlakozásban jelentkezhet csak, a túláramos zárt áramkör csak a telefon előtt záródhat, bele nem jut. Tehát csak a töltőfej károsodhat ( ha van benne védelem akkor elvileg az sem ), illetve ha számítógépről vagy USB HUB- ról töltesz akkor azokat érintheti negatívan, mivel valószínűleg ebben az esetben a zárlati áram max néhány Amper lehet, tehát a villanyóra kismegszakítóját nem fogja időben levágni, csak ha már a tekercs átég a töltőfejben.
-
426os
őstag
Mondjuk a korábban felvetett rövidzár kérdése engem is foglalkoztat kicsit. Erről van valami infód? Bár lehet, hogy ez ellen védve vannak a telefonok, mert emlékeim szerint van olyan vízálló telefon, ahol az usb csati szabadon van. Viszont kérdés, hogy ami nincs felkészítve ilyen behatásra, ott milyen hatással lehet egy rövidzárat?
-
Jó kis cucc ! Az elcsúszott csatlakoztatás viszont veszélyes lehet. A mágnes stabilan központba húzza a csatlakozó felületeket ? Ha esetleg adatláb kap 5V tápfeszt, annak azonnali leégés lehet az eredménye.
-
426os
őstag
Mondjuk egy másik képen meg feketének mutatja. A kábel meg annak a feje nem érdekel, de örülnék, ha a telefonon nem virítana a cucc. Ha fekete lenne, akkor szépen beleolvadna a környezetbe. Mindegy, próba szerencse.
-
dlaj
őstag
Igen így van, ahogy a cikkben is írtam. A Cubot telefonom egyik felén tökéletes, a hátsó gömbölyebik felén eláll. Szerintem, ha a telefon mindkettő oldala gömbölyített, akkor is stabilan fog a helyén állni. Ahogyan írtam is, sokkal erőssebben kapaszkodik a helyén, mint a hagyományos kábel végén lévő Micro USB csatlakozó.
(#26) batonyo, 9,5 mm a hossza és 4,5 mm széles
Még mindig fenntartom, hogy nagyon megéri most a Tinydeal-ről beszerezni egyet, 1450 Ft körül van. Ez mindenképp jó ár, mégha figyelembe is vesszük, hogy csak egy adaptert adnak hozzá.
-
426os
őstag
Köszi a cikket, ígéretesnek hangzik.
Én is érzek egy kis kényelmetlenséget azzal kapcsolatban, hogy két kábellel lenne ideális (otthon+munkahely), de igazából ritkán szorulok rá, hogy munkahelyen tölteni kelljen. Viszont nekem a telefonon (ZTE V5) kicsit oldalt van a csatlakozó. Valaki meg tudná mérni egy tolómérővel, hogy pontosan milyen széles ez a Weksen dugasz, ami a telefonba megy? Tartok tőle, hogy már rálógna a lekerekített részre.
Ahogy nézem 11-én olcsóbb lesz Alin a cucc, lehet rendelek majd. Mindig is szerettem az Apple-féle Magsafe csatlakozót, baromi jó találmány, örülnék ha elterjedne ez a megoldás máshol is. -
csabba74
csendes tag
Köszi az írást,érdekes cucc!
Gondolom az olyan készülékeknél(pl. Huawei P7),ahol az USB csati körül a készülék háza lekerekített,oda ez nem igazán való...persze bele lehet tenni,de elállna a háztól és beakadna mindenbe+hülyén is nézne ki.
-
dlaj
őstag
Na én meg ezt nem vettem észre, pedig reggel rendeltem belőle. És a kis hamisak betettek egy képet amin kettő adapter látható.
Egyébként meg nem tragédia, mert a kábel miatt rendeltem. Most sem használom semmire a másik adaptert.
Viszont ez az inteligens led visszajelzés tetszik. Ha tudtam volna, hogy ilyet is gyártanak ezt rendeltem volna. Megérte volna azt a kevés felárat. Mondjuk a telefonom notiledje jelzi, ha tele van, úgyhogy jól van ez így.
És nagyon tetszik az a videó, ahol bemutatják, hogy a hagyományos kábellel szemben mennyivel könnyebb a mágneses kábellel az élet.
-
netseft
aktív tag
Köszi a cikket.
Némi plusz infó: [link]
A ZNAPS tűnik a legjobbnak, csak arra még várni kell. Ez az 1500 Ft-os változat ebből viszont elég csábító, még ha nem is "márkás". Ugyanakkor a leírás alapján 1 kábel és 1 adapter csak, nem mint a cikkben szereplő. -
hemaka
nagyúr
Pofás cucc.
-
sanyi0627
senior tag
Már van almához való verzió. Alin láttam.
-
Joci42
tag
Lehet tudni, hogy ebből lesz-e almához való verzió?
-
Skillet
addikt
Nekem is a rövidzár volt az első dolog, ami eszembejutott.
Amúgy nagyon gyenge, amit csatlakozó fronton művelnek. Kitalálták a nagy egységesítést (micro usb), épp csak közel sem sikerült mindenkit rávenni... lásd a különcködő almát, de amúgy is sokkal több kütyün lehetne egyen csati. De... most még át is gondolták a dolgot és jön a C típusú usb. Szuper. Amúgy tényleg az, de tuti, hogy nem fogják majd ezt is lecserélni pár év múlva? Kissé szeleburdinak érzem az egészet... -
dlaj
őstag
Tényleg jó cucc, csak egy kicsit ormótlan az egész.
Sejtettem, hogy a közeli képekről ez jön majd le, de élőben egyáltalán nem mondanám ormótlannak. És ezt még senki nem mondta rá. Inkább azt mondanám, hogy egy kicsit talán emeli a telefon minőségérzetét a fém alkatrész miatt. De ugye látni kellene élőbe.
minimum három kellene, hogy ne sérüljön a mostani töltési rugalmasságom.
Ahogyan sto1911 is írta, 1450 forintért rendelsz 3 darabot és jut mindenhova kábeled és lesz 6 csatlakozód. Jut az otthon lévő összes Micro USB-s kütyübe.
A nem teljes értékű adatkábel használat számomra nem lenne gond,
Nem vitatkozni akarok, de szerintem teljes értékű. Elképzelhető, hogy valami elkerülte a figyelmemet. Ha van olyan terület amire nem alkalmas, azt bele is írnám a cikkbe.
(#12) sto1911 Töltő nem jár hozzá, tehát annyi amperes amekkora töltőbe dugod.
-
sto1911
veterán
válasz
Depression #14 üzenetére
A telefont/tabletet vezetek nelkul, csak a qi toltohoz kell egy vezetek, de ilyen aprosagokon ne akadjunk fenn
Pluszban ugye ott van az a beka segge alatti teljesitmeny, amit azok jelenleg tudnak.
-
RMZ250
senior tag
Ti még használtok kábelt
Már egy éve töltés: QI - adatátvitel: WiFi vagy Bluetooth
-
sto1911
veterán
Szetszedheto a tolto oldali resze? Ha nem, akkor hany amperes?
A hurcolaszos problemat nem ertem, 18 gramm, az pont elfer a kocsiban
Amugy meg 5 dollarert kell venni harmat. -
htc07
addikt
A ZNAPS már rég nem kalapozási stádiumban van, decemberben/januárban már szállítják az elkészült egységeket.
Ami miatt az jobb választás lehet, hogy sokkal kompaktabb a kivitel, ezáltal állítólag valamennyi tokkal kompatibilis.
Nekem most arra fáj a fogam, ha kapható lesz néhány hónapon belül, tuti berendelek egy garnitúrával.
-
Depression
veterán
Úgy látszik, szinte mindenkinél ugyanaz a probléma merül fel: tok, és 3 kábel.
Bár a tokon lévő nyílást még csak-csak megfelelő méretre vágnám, de a hurcolászást nem vállalnám semmiképp. Nem azzal van a baj, hogy nehéz, hanem garantáltan megfeledkezek róla. -
satz18
őstag
Nagyjából én is ezt akartam írni. Az unibody telómat tuti nem merném kivenni a tokjából ennek a kedvéért. Meg hordozni sem szeretem a töltőmet. Majd ha jön az USB 3.1 Type-C, és úgyis hurcolászni kell egy ideig, amíg másnak nem lesz olyan, akkor esetleg.
De nagyon jó hogy megosztottad ezt velünk, ma is tanultam valamit. -
macskea
őstag
Tényleg jó cucc, csak egy kicsit ormótlan az egész. Sajnos tokba rakott telefont nem lehet vele tölteni, egészen pontosan nem lehet vele a telefont belerakni a tokba, mert általában nincs a microUSB körül ennyi hely.
A másik problémáját meg épp előttem említették, nekem is minimum három kellene, hogy ne sérüljön a mostani töltési rugalmasságom. Egy itthonra, egy a kocsiba, egy pedig az irodába. A nem teljes értékű adatkábel használat számomra nem lenne gond, általában wifin keresztül másolok a telefonomra, telefonomról.
Na majd lesz ebből 2.0 verzió, és akkor hátha kisebb is meg olcsóbb is lesz.
-
törölt tag
Ez így nem tetszik. De a koncepció nem rossz.
Gyakorlatilag ezt így nem lehet bármelyik zsebbe/táskába/asztalra csak úgy odarakni? A képeket nézve érinthetőek a telefon felőli érintkezők a stiften... :/
Vajon a Zippom azonnal rövidzárat csinálna az egészen?
Van létjogosultsága de az én használati szokásaim mellett külön figyelni kellene arra, hogy hova/hogy rakom el a telefont.
De nem vitatom, van az a felhasználói réteg ahol ezt jól lehet alkalmazni. -
citkar
addikt
Teljesen jó az ötlet. Egy hátrányát érzem, ha rádugom a telóra és máshol tölteném (pl munkahelyen, egy ott lévő töltővel) akkor vagy kihúzom a kiegészítőt és vigyázok rá, el ne hagyjam, vagy cipelhetem a teljes cuccot. Ez a probléma persze megoldódhatna, ha elterjedhetne, de csak akkor lenne értelme ebből a szempontból, ha kötelezővé válna a telefonokon, mint a micro USB, azt viszont erősnek érzem...
Aki viszont hordja magával a töltőjét (vagy rendel néhányat), annak kényelmes valóban.
Elgondolkodtam rajta, hogy kipróbáljam-e, de akkor legalább hármat kéne rendelnem, hogy a kényelem, ne sérüljön sehol semÉs a GPS (egyéb eszközök) miatt jó lenne mini USB elem is.
-
dlaj
őstag
Rendeltem is még egyet ebből a TinyDeal-es verzióból. 1453 Ft volt. A hülyének is megér ennyit.
Azt hiszem csinálok belőle egy dokkolót. -
Geri Bátyó
addikt
Jó cucc, de ha már lecsatlakoztatható a vége, adhatnának több félét hozzá. Gondolok itt a régebbi készülékeknél használt mini USB-re (pl: fényképezőgépek, de a külső vinyómon is az van), vagy akár a friss type C-re. Simán lehet, hogy beszerezhető külön, de sokal jobb lenne, ha a csomag eleve tartalmazná ezeket.
(#3) ncc1701: Nem feltétlenül. Attól függ, hogy mlyen az aksi (lítiumról beszélünk) C értéke. 1C értéknél az 1000mA-es akksi 1A-el tölthető, a 2000-es 2-vel, stb.
-
ncc1701
veterán
Minél nagyobb árammal töltöd, annál inkább pusztul az akku. Ez sajna fizika.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szóval akkor valójában ügyess Kínaiak lemásolták a magsafe-t? Btw nekem tetszik, ha lesz normális telefonom beszerzek egyet. Köszi leírást.
-
Én is belefutottam érdekes jószág. A sony használ hasonlót. A plusz elem a körben több hibalehetőség, de ez már magán vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kényelmes, gyors, szerethető, bár van egy hátránya: miért nem találták ki előbb?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest