- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
„Ismerem” Tamást. Személyesen is, de inkább a munkáit. És biztos vagyok benne, hogy sokat ír a Windows 8-ról fórumokba. Én személy szerint sajnálom, hogy a mostani feladata az ami. Szerver fronton a kiemelkedő tudása és rálátása a területre, a publikus munkája nagy tömegeknek adott értéket. Most meg… Az általad belinkelt cikkeit nem tartom értékelhetőnek.
Na mindegy.Azért érdekes, hogy valaki, aki 5 éve regisztrált összesen csak 4 fórumtémához szólt hozzá. Viszont annyira hisz a Windows 8-ban, hogy a négy téma közül ez az egyik, ahol a fórum 26 hónapos élete alatt 31 217 hsz-t produkált! Harmincegy ezret! Az napi 40, az év minden napján!! 2 éve és két hónapja minden nap negyvenszer érzi fontosnak, hogy tegyen valamit a Win8-ba!?
Durva. -
Elkerülhette volna az MS ezt egész cirkuszt azzal, ha választhatóvá tették volna a klasszikus és modern felületet. Nem menne a hitvita. Ehelyett inkább kozmetikáz és kommunikál. Király.
Én meg szívok. De nem csak én, a héten hallottam egy Windows Server szaki MVP-től, hogy ő is most kezd leszokni arról, hogy szidja a Windows Server 2012 modern felületét!!
Na azt vajon miért kellett kötelezővé tenni?? Hogy a telefonon, tableten és PC-n is ugyan azt a felhasználói élményt adja a Windows Server?? -
Nem ijedtem meg, csak nem tetszik. Ahogy ez a már szinte fanatikus győzködés sem, amit műveltek! Ahogy a Microsoft arroganciája sem, ahogy le akarja tolni a torkomon a "megváltást".
Az írásod egyébként több tárgyi tévedést tartalmaz. De ha minden szava igaz lenne, nekem akkor sem kéne az új felület!
Te meg használd egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Háztartási gépek
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- Gitáros topic
- Magisk
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest