- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hibat kovetek el, hogy valaszolok neked, de mondok egy peldat, amit, hogyismondjam, testkozelbol lattam: trading rendszer, kb. 3 millio programsor (nem mintha ez sokat szamitana, de mast nem mondhatok). C++-ban mondjuk masfel evvel tovabb tartana kifejleszteni 10 emberrel, ennek tobb oka van, ha akarod, kifejtem. A hardver, amin fut, mondjuk osszessegeben er 50000 dollart. Ha a hardveren a C++ (jelen esetben minimalis) sebessegelonye miatt sporolhatnank 20000 dollart, de a munkaerore plusz 3 millio dollart koltunk (ami valszeg tobb is, ha beleszamolod az infrastruktura koltseget, nem csak a berkoltseget), akkor tenyleg annyira nyero a C++?
Az assemblyt nem is kommentalom, soha eletedben nem fogsz olyan optimalis assembly kodot forditani, amit egy jo hotspot JITter menetkozben fordit valamelyik managed nyelvbol. (Az Intel meg egyeb C++ forditokat meg nem is emlitem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- EAFC 25
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest