- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Elég ótvar ma már ez a WoW szintű grafika, mi ez, Unity Engine? Mobiltelefonra még elmenne, de pc-re már ingyen se kéne. Meg az a lézerágyú a hajón... hát ebből se lesz méltó Pirates! klón.
-
Piftuka
veterán
"Minden idők legjobb számítógépes játékára"?
(A trailer alapján ez a játék viszont mindenben fényévekre lesz attól a legendától. Mondjuk én már eleve azt sem értem, hogy miért kell manapság erőltetni mindenhol ezt a 8 éves gyerekeknek való "Fortnite" grafikát... a trailer-ben látott játékmenetről nem is beszélve.) -
Engem az egyik 5v5, Warcraft 3 hajós pályára emlékeztet. Tíz (vagy tizenöt?) éve sokat játszottuk a netcaféban!
-
GodGamer5
addikt
Az Ps1-es Overboard-ra emlékszik még valaki? Imádtam, kicsit arra emlékeztet, csak sajnos ennek ocsmány a grafikája, de amúgy tetszik.
-
Pferi
senior tag
Emlékszik még valaki a Commodore 64-es Pirates játékra?
-
Az címet ill. alcímet elolvasva olybár tűnt, hogy kapunk egy Sea of Thieves alternatívát. Erre megnézem az előzetest és egy nagy wtf
fogalmazódik meg bennem...mobilra jó lesz...
-
Micsurin
nagyúr
Kár a felülnézetes hajóirányítás miatt azt leszámítva marhára tetszene...
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok