Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgabor
aktív tag
válasz
Hopkins95
üzenetére
Nálunk is szóba került, hogy vegyünk a gyerekeknek kinect miatt konzolt, de a ms útiterv helyett cserbenhagyási terveket gyárt, ahogy a windows phone rendszernél is.
Készítenek valamit, amit szoftveresen tovább kellene fejleszteni a felhasználók igényei szerint, de az ms nem csinálja, majd elpártolnak mellőle az emberek, aki meg már megvette, azt is meg szívatják azzal, hogy megszűnik a támogatás, mert nem ment az eladás.
Én éveket remenykedtem, hogy megoldják a WP-s bajaimat, de nem történt semmi. Asztali gép Win7 -> Win10 váltásnál megszűnt a lehetőség, hogy legyen jelszó nélküli fiók időkorláttal a gyerekeknek, hogy tudjanak mesét nézni. Lett helyette családi profil, a gyereknek minimum 8 karakteres jelszóval (kisbetű és nagybetű is kötelező)
Vagy négy számjegyű pinkód.
Jeleztem, hogy nem fasza, mert meg nem tud írni a gyerek és a számokat sem ismeri, erre a válasz: rajzolhat is egy ábrát.
Kösz vazze én felnőttként sem tudok egérrel rajzolni.
Nem értik mire van szüksége a felhasználónak, de nem is kíváncsiak a visszajelzésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Gumi és felni topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest