Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

blackrat csendes tag Sziasztok! Szerintetek ez beférne mellé? http://ipon.hu/webshop/product/kingston_khx_fan_b/165160 Előre is köszi a válaszokat. 
- 

stvnppp senior tag válasz  Franticfox

üzenetére Franticfox

üzenetére 
 Köszi, ez alapos volt!
- 

mghltm addikt válasz  #65675776

üzenetére #65675776

üzenetérekozben rakukkantottam a korabban forgalmazott termekekre es tenyleg van itt minden, mint a bucsuban: talaltam titan, arctic cooling, thermalright, akasa, gelid, thermolab, etc gyartasuakat. most mar vegkepp nem ertem oket, ennyire jo arcok, hogy a sajat konkurenciajuk hutoit is forgalmazzak? 
- 

#65675776 törölt tag válasz  kromatika

üzenetére kromatika

üzenetéreA tükröződés és a felületi érdesség nem függ össze közvetlenül. Sokat számít a megmunkálás jellege is. Egyébként meg sokat ér a tükörfényes felület ha nem sík. A síklápúság inkább számít. tiborandras: A Scythe korábban is forgalmazta más cégek hűtőit. Megtalálod az archívumukban pl a Coolink Bat-et és Bear-t is. 
- 

Akula őstag válasz  Franticfox

üzenetére Franticfox

üzenetérekirály vagy!  
- 

kromatika veterán Gondolom az utólsó képre gondolosz.Miért nem látszik a talp minőséginek?Hiszen nem látszik a polirozás minősége,mert nincs oda rakva semmilyen tárgy ami vissza tükröződhetne. scythe hűtőire,eddig lehetett 1 rossz dolgot mondani,hogy nehezen voltak szerelhetőek.ez most már megoldódott.viszont a talp kidolgozottsága mindig is kiváló a scythe-nál,nem úgy mint pl régebben a thermalright-nál.miért is lenne most másképpen? 
- 

Jégtörő aktív tag Az a talp nem tűnik valami bizalomgerjesztőnek.Nem túl minőségi,vagy közvetlenül érintkezzen a hőcső, vagy normálisan dolgozzák össze. 
- 

Balrog tag válasz  #97716736

üzenetére #97716736

üzenetéreA mérete alapján sokkal nehezebbnek tűnt nekem mint 1,2kg. Az én hűtésem is megvan dőlve 1 fokot az acélmerevítés ellenére is, pedig csak egy Alpenföhn Groß Clockner és alig nehezebb 800g-nál. Mivel én 1,5kg+-ra saccoltam a Giant Ninja-t, nem csoda ha arra számítottam hogy kiflibe hajtja az alaplapot. 
- 

Potzee addikt A manapság oly divatos magas, hűtőbordás ramok jó barátja!  
- 

Franticfox tag Turbulens áramlás esetén jobb a hőcsere a hűtő és a levegő közt, pusztán lamináris áramlás esetén a levegő "átsuhan" a bordák közt. Lényegében te is ugyanezt írtad le mondjuk.  A lényeg, hogy nem, nem jobb ha a levegő gyorsan átsuhan, "nincs idő" a hőcserére. Csak belinkelek egy lamináris áramlás sebességprofilt, hátha úgy érthetőbb... A lényeg, hogy nem, nem jobb ha a levegő gyorsan átsuhan, "nincs idő" a hőcserére. Csak belinkelek egy lamináris áramlás sebességprofilt, hátha úgy érthetőbb... Szóval talán látható, hogy lamináris áramlás esetén a levegő nagy része középen átrobog és "hideg marad", míg turbulencia esetén jobban keveredik a levegő, és így hatékonyabb a hőcsere. 
- 

mghltm addikt nem tudom milyen kapcsolat van a 2 ceg kozott, de a japan scythe oldalon megtalalni a megahalems hutoket is: 
- 

#97716736 törölt tag 
- 

Silentfrog veterán Ha megnézed akkor itt is látható,hogy nem az a cél ,hogy a levegő minél jobban áramoljon a lamellák között. (#15) XharX ha adnak a kinézetre is akkor jobban el lehet adni bármit. Van olyan ami szép hűtő de semmire sem jó?  
- 

XharX aktív tag válasz  Silentfrog

üzenetére Silentfrog

üzenetéreHát igen, az elődhöz hasonlóan esztétikailag ez is, fogalmazzunk úgy, hogy érdekes(bár nem pofára szoktam hűtőt vásárolni)  
- 

stvnppp senior tag "a lamellákban található kisebb töréssel a gyártó a turbulenciát próbálta növelni" Én - mint aki utoljára öt évvel ezelőtt volt mondjuk középiskolás szinten fizikából - kérdezem a jártasabbakat, hogy nem pont csökkenteni kellene a turbulenciákat, hogy a lamellák között gyorsabban, "örvények nélkül" áthaladjon a levegő, ne pedig az örvények okán beszoruljon a lamellák közé? 
- 

#16939776 törölt tag válasz  TESCO-Zsömle

üzenetére TESCO-Zsömle

üzenetéreAkkor hiába vársz a Giant-ra  
- 

üzenetére TESCO-Zsömle

üzenetéreSzerintem ekkora felülettel már 40 pár fokos differenciával meg lehet küzdeni 55W-al, csak a kéményhatást felhasználva. 
 Nem akarják tönkretenni a ventilátor gyárakat, így titkosították 50-évre a terveket, a prototípust meg eldugták valamelyik mérnök gépében 
- 

Silentfrog veterán Ha egy hűtő tud szép lenni akkor ez borzasztó ronda!  Viszont a melegedősebb lapoknak biztos jót tesz ez a fajta kialakítás pont a fetekre és a ramokra megy a levegő. (#5) TESCO-Zsömle így baromi jól néz ki de a plexi házból csak a táp ventije húzza ki a meleget,a teteje ha jól látom zárt. 
 Bár gondolom itt a Scythe cuccok /cpu hűtő,hdd hűtő/ és a többi motyó láthatósága a lényeg és nem az,hogy működjön is stabil hőfokokkal.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

üzenetére TESCO-Zsömle

üzenetéreAzt lehet tudni mekkora hőtermelésű cpu van alatta? Ugye csak a táp-ventillátor az ami besegít neki?!  Aranyos ez a keresztes hűtő is, de nem az igazi a helykihasználás szempontjából, de tuti nagyobb a felülete mint az előző verziónak, és a lefogatás is fejlődött  
- 

Balrog tag válasz  TESCO-Zsömle

üzenetére TESCO-Zsömle

üzenetéreTe jó ég!  
 Az egészet az alaplap tartja meg?
- 

mghltm addikt 
- 

.mf veterán A mérete igazán bele kerülhetett volna a leírásba, hiszen ennek a kialakításnak szvsz pont az lenne a lényege, hogy a szokásos toronyhűtőknél alacsonyabb, így olyan házakba is beférhet, ahova azok már nem. 
- 

Meridian senior tag Remélem, AMD CPU-kra is könnyű lesz feltenni, mert az első verzió az brutális felfeszegetős módozatú volt... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Path of Exile (ARPG)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A lényeg, hogy nem, nem jobb ha a levegő gyorsan átsuhan, "nincs idő" a hőcserére. Csak belinkelek egy lamináris áramlás sebességprofilt, hátha úgy érthetőbb...
 A lényeg, hogy nem, nem jobb ha a levegő gyorsan átsuhan, "nincs idő" a hőcserére. Csak belinkelek egy lamináris áramlás sebességprofilt, hátha úgy érthetőbb... 

Nem lehet tudni semmit, csak hogy ez egy prototípus. 2008-as kiállításról van a kép.
 Nem lehet tudni semmit, csak hogy ez egy prototípus. 2008-as kiállításról van a kép.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)