Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
grandtour2
tag
Nem birom megallni, de erdekelne mivel uzletelsz, ha az uzletfeleidrol akkor gondolsz pozitivat, ha kirakja a meno cuccokat az asztalra (biztos 1kg aranylanc a nyakban is emeli a pozitiv gondolatok aranyat), de gondolom nem IT/developer terulet lehet.
En legutobb olyan uzletfellel dolgoztam sikeresen (hatalmas szaktekintely), aki 16 ezeret vett valami szutyok öreg laptopot (ez az egy van neki), linuxon webezesre hasznalja, es fel volt haborodva azokon akik 50 ezerner tobbet mernek elverni egy laptopra

A Lenovo Thinkpadok minosegen en nem vettem eszre lenyeges valtozast a regiekhez képest. Viszont eddig egyikkel sem volt problemam, pedig joparat hasznaltam az elmult evekben.
-
Foxi
senior tag
Túlvanmisztifikálva ez a thinkpad nem kicsit. Meg mióta kiszállt az ibm, esik ám itt is a szinvonal nem kicsit!
Thinkpad már csak egy drágán adott név ami mögött sajna már egyre kevesebb a tartalom csaz az ár van.
Ez valós, valamire alapozott tapasztalat vagy csak hasraütés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest