- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sTERNI
senior tag
Kérek valamit ami üti az Alliances-t.
-
Cifu
félisten
Nekem átjött, ahol én olvastam róla. Például szó volt róla itt a [GamePod-on is] és a [Polygon féle interjúban is]. Kérdés persze, hogy te honnan informálódtál.
Hozzáteszem, volt egy Star Wars: Attack Squadrons c. játék is, ami tényleg csak free-2-play multira készült volna, még 2013-ban jelentették be, itt egy [2014-es gameplay a bétáról].
Igen, ez már 2014-ben se tűnt túl meggyőzőnek, úgyhogy szép csendben le is lőtték a projektet még abban az évben.Lehet kevered a kettőt?
-
Cifu
félisten
"Compete in intense 5v5 dogfights, unite with your squadron to tip the scales in monumental fleet battles, and take off in a thrilling Star Wars™ single-player story set after the events of Return of the Jedi."
Forrás: [SW:Squadrons honlap]
De miután az EA-ről beszélünk, én vérmes reményeket nem fűznék hozzájuk. Izlések és pofonok, de eddig még egyetlen egy normális SW játékot sem tudtak kihozni...
-
Cifu
félisten
Félek tőle, hogy egy X-Wing Remastered vagy Tie Fighter Remastered csalódás lenne. Én mikor kijött Steam-en a Tie Fighter, rögtön rávetettem magam, és óriásit csalódtam. Még csak nem is a grafika vagy a felbontás volt a probléma, hanem az, hogy a küldetések és a komplett űr-imitáció mai szemmel, egy Elite: Dangerous mellett finoman szólva is nevetségesek. Anno pl. valami 20-30 űrhajót tudott kezelni a játékengine például - ezért kellett hullámokban jönnie a vadászoknak (próbáltam csinálni egy olyan küldit anno, ahol egy Csillagromboló mind a 72 Tie Vadásza kint van - nem lehetett, egyszerűen nem jelentek meg az űrhajók az adott limit felett). Szóval komolyabban hozzá kellene nyúlni, alapoktól újra írni a küldetéseket.
-
Cifu
félisten
Lesz egy-játékos Story mód is, de alapvetően 5 vs. 5 többjátékos mód a lényeg, valahogy úgy, ahogy a Battlefront 2-nél is a multi volt a hangsúly. Ilyen szempontból mondjuk az X-Wing vs. Tie Fighter utódja.
Mondjuk remélem igényesebben megcsinált Story mód lesz, mint a BattleFront 2-ben, mert az valami botrányosan sz@r volt.
-
tibaimp
nagyúr
Ez most single player lesz, min t a régi X-wing/ Tie-fighter, vagy megint multi mint a Battlefront-ok?
-
myckey
veterán
Ez nagyon is jól fest !
Egész hangulatosak a helyszínek
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Path of Exile (ARPG)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest