Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
enginev3.0 #58 üzenetére
Az nem lenne baj. hogy egyre erősebb, más kérdés, hogy már hová, és minek?
Egy ilyen "vasnak" akkor volna értelme, ha mondjuk két (ne adj' Isten eltérő) rendszert tudna futtatni. Lenne mondjuk egy fain kis dokkoló hozzá (ld. régi Motorola-s cuccok, vagy mondjuk a Asus PadFone), ami által akár mint asztali eszköznek is használható lenne. Mert így most mivel is tud többet, mint egy Jiayu G2F? Tudom-tudom, ez sokkal gyorsabb, meg nagyobb a kijelző ... bla-bla. De, mit lehet ezzel megcsinálni, amit a másikkal nem? Vagy ott van mondjuk a Mi2s-em, ami egy picit már közelebb van teljesítményben a Mi Note-hoz. Nézem speckót, és az egyetlen dolog, ami izgalomba tudott hozni az a DAC és a spec. fülhallgató erősítő. A többi -- számomra -- porhintés. Sokkal jobban örültem volna annak, ha mondjuk azt olvasom, hogy 3-4x annyi ideig bírja, mint az én telefonom. De ilyet nem írhattak, mert amennyivel esetleg energiatakarékosabb a 810-es SoC, annyival többet is fogyaszt "padlógázon", és akkor még az ordas nagy kijelzőről (és felbontásról) nem is beszéltünk. Ekkora kijelző mellé egyébként igazán dukálna egy stylus (ld. Samu Note). A szoftveres részről egyelőre nincs semmi infó, de ha esetleg később kiderül, hogy még a multi-window-t is kihagyták belőle, akkor végképp semmi értelme ekkora csili-vili kijelzőnek.Szóval, ahogy a parasztbácsi mondta az állatkertben, mikor meglátta a zsiráfot: szép-szép, de otthonra nem kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest