Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #80 üzenetére
"A Google más téma, nem hiszem, hogy a reklámból él"
Aláírás eladó -
oO7
őstag
válasz
WonderCSabo #78 üzenetére
Téged idéznélek:
"Ha mindenki letiltaná a reklámokat, akkor az ilyen oldalak csődbe mennének"én csak a #76 -os hsz-re reagáltam mert eléggé úgy írt mintha egy teljesen természetes dolog lenne az, hogy a netes tartalom mondhatni ingyen van... arra írtam, hogy NEKÜNK van ingyen... és azért hogy nekünk ingyenes lehessen azért a hírdetők fizetnek, hogy úgy mondjam
-
oO7
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #76 üzenetére
és azért ingyenes mert nagy a népszerűsége, így elég jól fenntutdja magát tartani a felhasználók pénze nélkül is a hírdetésekből befolyó pénzekből (nagy népszerűség -> sok látogató -> nagy nézettségű hírdetések -> sok pénzbevétel a hírdetőktől)...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen házat vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest