Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BL@CK
tag
Sziasztok. Esetleg nincs valameikőtök Miskolc környékén aki tudna nekem segíteni kábelharisnyázásban? Eszközök harisnya zsugorcső minden megvan csak a kivitelezésben kellene valakinek segíteni mert eléggé ügyetlen vagyok hozzá Valami miatt a kábelek kiszedésében a csatlakozókból nagyon megszenvedek van amikor nemis sikerül kiszednem egyáltalán, hiába a leírtak és a videók alapján csinálom de akkoris van ami nemnagyon akar kijönni a csatlakozókból Nagyon megköszönném ha lenne valaki a közelben aki profin ért hozzá és segítene nekem benne. Meghálálnám a segítségét!
Shatter your limits!
-
BL@CK
tag
Tudnátok abban segíteni hogy hol lehetne 1.5-2cm körüli aluminium lapot venni?
Shatter your limits!
-
BL@CK
tag
válasz szab.tam #185 üzenetére
Gépház lessz belőle. Ilyen váz lesz csak az egész és azért gondoltom az alut, mert az könnyen megis munkálható és kézi reszelőkkel is könnyen szépet tudok csinláni belőle Mindenféleképpen fém kellene. Fából nemlenne olyan szép, mert azlenne a lényeg hogy nemlessz felestve csak lecsiszolva.
Shatter your limits!
-
BL@CK
tag
válasz intercooler #258 üzenetére
Sztem nagyon jó lessz úgy ahogy írtad, bár én üveget nemtennék oldallapnak mert túl rörékeny akár még simán ha leakarod venni is eltörthet nagyonkönnyek, én sima plexit javasolnék oda. Ha szépen van vágva a széle senki nemmondja meg róla hogy plexi vagy üveg
Shatter your limits!
-
BL@CK
tag
válasz intercooler #260 üzenetére
Én a legelsőt választanám, ha magamnak csinálnám Az oldallapot meg márcsak azért is plexiből kéne mert olcsóbb, énis most csinálok teljes oldallapot. A plexit választottam hozzá mert így azért nemkell annyira vigyázni mint ha üveglenne.
Shatter your limits!
-
BL@CK
tag
Aztis figyelembe kell venni hogyha vastagabbat vágatsz akkor az kifogg állni kicsit a gépház vonalától, akármien szögből is nézed. A plexit meg lehet vékonyabban is (üveget is csak az nem olyan erős) hagyni és úgy nemlessz "kiálló" rész a házból Legalábbis én így csinálom a sajátomat a legírtak miatt
Shatter your limits!
-
BL@CK
tag
válasz intercooler #315 üzenetére
Nagyon jó lessz Mondtam én, hogy plexiből csináld az oldalát
Shatter your limits!
-
BL@CK
tag
Hali.
Nemtom jó topikba írok-e, de olyan kérdésem lenne, hogy van ugye a sata áramcsati. Kábelharisnyáznám és olyat kérdeznék hogy egy kábelen van 3 sata csatlakozó. Namonst, ebből nekem csak 1 re lenne szükségem ami a legvégén van. Ha a többinél simán leveszem a csatit és rakok oda egy kis zsugorcsövet ahol a csati kicsit szétvágta a kábel hogy érintkezzena kábellel , úgy nemlessz gond? Jó egy így? Vagy csak kárt tudok így csinálni? Vagy esleg még zsugorcső se kell csak simán ráhúzoma harisnyát és kész, nemfog szikrázniShatter your limits!
-
BL@CK
tag
válasz Moddingboy #372 üzenetére
Okés, akkor megcsinálom. Kivágni azt a részt és összeforrasztani sajna nem kivitelezhető mert nincs eszközöm hozzá, marad egy kis szigetelő szallag és zsugor rá akkor
Shatter your limits!
-
BL@CK
tag
válasz intercooler #401 üzenetére
Hali.
Nincs valami ötletetek arra hogy plexi oldallapot hogyan rögzítsem? Az egész oldallapot mindkét oldalon helyettesíteni szeretném plexilappal és a rögzítésén én elsőre a 4 sarkába pici mágnest akartam, de nemnagyon találok helyben, vagy házhozszállítással olyat aminél a szállítás nem több mint a mágnes maga A menet vágás bele és a csavarozás az meg azért nem megfelelő nehogy elpattanjon vágásnál és később csavarozásnál is, mert nagyon vékony a lap, hogy ne lógjon ki széltében a ház vonalából. Volt még itt tépőzáras ötlet a 4 sarkába, de ahoz meg nagyobb részt kellene a sarkakhoz ragasztani és ahol ragasztom ott csúnya, mert elkenődik a ragasztó a tépőzár hátán és a plexit is megmarja picit. Valami ötlet hogykéneShatter your limits!
-
BL@CK
tag
válasz Drizzt01 #4103 üzenetére
Szia.
Autófestéket javaslok, adott boltban, ahol veszed elmondják milyen alapozó kell hozzá, ajánlatos a festékkel megegyező márkájút választani. Másik megoldás, ami jóval drágább, de még szebb felületeket lehet elérni vele, a House Of Color márka termékei. Ha strapabíró, szép felületet akarsz akkor ilyenből csinálod. Ajánlatos még lakkot fújni rá, vagy olyan festéket venni, ami alapból ilyen erős felületet képez. A festés után polírozd fel és akkor tökéletes tükörfelületet kapszShatter your limits!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest