Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Csokiii
üzenetére
a kivágott lemez néha deformálódik.
meg kell vizsgálni, hogy "szintben" maradt-e.az élekre létezik különböző beszerzésekből élvédő gumi.
amit csak rá kell húzni.
(ez csak tájékoztatás.)
természetesen ez a gumizás jelen esetben nem jó, mert azon feküdne fel a plexi.a rácsozás, plexizés ragasztása csak akkor jó, ha a kivágott lemez egyenes marad.
ha picit is meghajlott, akkor az átmenő, így összehúzó csavarozás javallt, mert az erőszakosan, de ezeket kiegyenlíti, egymáshoz húzza az enyagokat.
ha az egyik felület kicsit görbe, a másik totál sima, akkor hiába ragasztja az ember össze, akár teljses összeszorítással a kötés idejére, idővel szét fog feszítődni.
viszont ha a ragsztó nem túl rideg, picit gumiszerű, akkor az idő múltával is lesz minimális játék, tolerancia.(a véleményemet úgy vedd figyelembe, hogy csak rácsoztam, de nem plexiztem még személyesen!!!)
-
válasz
Csokiii
üzenetére
Én a csavart ajánlom, sérülés esetén könnyen cserélhető a plexi, nem marad rész a plexi és az oldallap között ha egyenes az oldallap.
Nálam a kétoldalú ragasztószalag kb 0,5 - 0,7 milis távolságot tartott a plexi és a lap között, valszeg túl vastag ragasztószalagot használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple MacBook
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő