- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
Raijintek Morpheus a legszimpatikusabb nekem, sajnos az viszont venti nélkül kerül ugyan ennyibe. Arctic Accelero Xtreme IV-ben nem tűnik túl meggyőzőnek számomra a vrm/vram hűtés, elég hatékony vajon így hátulról?

Tápot viszont nem is néztem eddig. Ahogy én tudom ez sajnos nem éppen ajánlott darab. Egyetlen dolog ami nem tetszik. FSP Raiderrel sokkal jobban jártál volna. Erre hosszútávon erre ilyen hardware-eket nem szívesen bíznék.
-
aAron_
őstag
Remekül összeválogatott konfig, magamnak sem építenék más milyet.

VGA-ra mit tervezel tenni? 290/290X-re vadászok én is mostanában. Könnyen lehet, hogy referencia lesz az is. Ezzel csak az a baj, hogy drága ~20 eFt-os hűtővel máris nem olyan jó ár/érték arányú. HA-n megfelelőt találni szinte lehetetlen, abból muszáj lesz újat venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- darkFlash Shadow Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest