- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Én ezeket azért nem szeretem, mert ennek az a lényege, hogy kevésbé degradálódjon az akku, és lassabban veszítsen a maximális kapacitásából.
Csak ha bekapcsolja az ember, rögtön el is veszített belőle 15%-ot. Nem hónapok vagy évek múlva, hanem azonnal. És persze így is fog degradálódni, csak lassabban.Persze ha 2 feltöltés között kényelmesen, izgalom nélkül elég ez a 85%, és tényleg hosszútávon tervezel vele, akkor nyugodtan bekapcsolhatod.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
ForRedGlory #77 üzenetére
Ízlésekről tényleg kár vitatkozni, de most olyasvalami zavar, amit szemből, tehát használat közben, gyakorlatilag nem is látsz. Az meg hogy a mellettem álló mit lát, finoman fogalmazva sem elsődleges szempont a telefonvásárlásnál.
Persze ujjal érezheted, és az is lehet zavaró ha nem tud megbarátkozni vele az ember, vagy nem kompenzálják a készülék előnyei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Jövedelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Asztrofotózás
- Synology NAS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest