Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mjani1172
üzenetére
Vegigolvasva a hozzaszolasait, En ebben nem latok semmi durva ellentmondast.
Eloszor meg csak a forumon latta, mint mi is, leirta a -amugy szerintem teljesen jogos- velemenyet/kritikajat. Ezutan elment, megnyomogatta eloben, es ott viszont nagyon tetszett neki, ugyhogy ugy dontott, hogy vesz egyet.A ketto abszolut nem zarja ki egymast. Sot, az, hogy vesz egyet, meg csak nem is feltetlen jelenti, hogy a negativumokkal kapcsolatban valtozott a velemenye, valoszinuleg tovabbra is nevetsegesnek tartja, hogy gyarilag a kornyezetvedelre hivatkozva nem jar hozza tolto, ugyhogy inkabb adjak "ajandekba", igy negyszer annyi csomagolast elhasznalva, mintha siman beletennek. Siman lehet, hogy a kijelzo kozepen a csik, illetve az atlatszo/gany kamera tovabbra is zavarja, viszont a maradek annyira jol mukodik/lenyugozo eloben, hogy ugy dontott, ezekkel egyutt tud elni cserebe a tobbi dologert, es megvette.
Szerintem ezzel semmi baj nincs, sot, dicserendo, hogy buszkesegbol nem ragaszkodott a sajat velemenyehez csakazertis alapon, hanem amikor eloben ugy latta, hogy a forum alapjan rosszul gondolta, akkor ujragondolta a dolgokat es lett ami lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi