Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mjani1172
üzenetére
Vegigolvasva a hozzaszolasait, En ebben nem latok semmi durva ellentmondast.
Eloszor meg csak a forumon latta, mint mi is, leirta a -amugy szerintem teljesen jogos- velemenyet/kritikajat. Ezutan elment, megnyomogatta eloben, es ott viszont nagyon tetszett neki, ugyhogy ugy dontott, hogy vesz egyet.A ketto abszolut nem zarja ki egymast. Sot, az, hogy vesz egyet, meg csak nem is feltetlen jelenti, hogy a negativumokkal kapcsolatban valtozott a velemenye, valoszinuleg tovabbra is nevetsegesnek tartja, hogy gyarilag a kornyezetvedelre hivatkozva nem jar hozza tolto, ugyhogy inkabb adjak "ajandekba", igy negyszer annyi csomagolast elhasznalva, mintha siman beletennek. Siman lehet, hogy a kijelzo kozepen a csik, illetve az atlatszo/gany kamera tovabbra is zavarja, viszont a maradek annyira jol mukodik/lenyugozo eloben, hogy ugy dontott, ezekkel egyutt tud elni cserebe a tobbi dologert, es megvette.
Szerintem ezzel semmi baj nincs, sot, dicserendo, hogy buszkesegbol nem ragaszkodott a sajat velemenyehez csakazertis alapon, hanem amikor eloben ugy latta, hogy a forum alapjan rosszul gondolta, akkor ujragondolta a dolgokat es lett ami lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest