- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
-
Prof
addikt
-
Hopkins95
addikt
De ennél az Intel közreműködött a tervezésben. A HP laptopoknak meg közismerten szar hűtésük van, szóval én nem abból indulnák ki.

-
erer1000
őstag
Csak szerintem fog cseszett gyorsan throttlingolni?
I7 + egy elég éhes GPU , és mellé az egyéb köret. Mindezt egy kb 1,8kg-os laptopba?
Nekem a HP Pavilon 15 laposomban az i5-8300H + 1050 , együtt nincs 100W se, de 2,2kg laptop , és bár nem throttol, de egy teljes terhelés alatt majdnem base clock-ig megy le
-
M@cika
őstag
Láttam már ennél drágább laposokat is. :-) Amúgy én nem vagyok célközönség, gondolom ezért is az a véleményem, hogy laptop és játék viszonya pontosan ugyanaz, mint a feltartóztathatatlan ágyúgolyó és a ledönthetetlen oszlop esete.
-
buherka
addikt
-
Medocsabi
addikt
-
Predatorr
őstag
-
andy19770128
aktív tag
2070 max q?????? inkább 1660ti az asus scar III ban
-
Dr. Akula
félisten
-
Prof
addikt
-
Dr. Akula
félisten
Miért batár 15.6"? Miért nem legalább 14, ha már a 12-t nem ismerik?
-
nexplo
őstag
-
Gabor tm
tag
-
MeszesKPT
őstag
Lapi? Nagyon cuki.

Kíváncsi leszek, hogy mennyire fog ez throttlingolni valós használat kozben.
-
törölt tag
-
Akula
őstag
úgy néz ki, mint valami military rakétakilövő kontrollere
-
Predatorr
őstag
A Max-Q után már meg sem néztem a cikket.
Biztos van, aki elhiszi, hogy gamer. -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Pugna
csendes tag
-
Medocsabi
addikt
-
törölt tag
Ezeket a cuccokat úgy tudom elképzelni, hogy mondjuk 14 col 5k felbontás, és adnak mellé egy usb3-as cintányérozó majmot, amit csak bedugsz, és 50% prociterhelés felett elkezd vadul cintányérozni.
És amig a vonaton a 3 cellás akku birja 25 percig, addig nagyon vadul cintányérozna.
Majd visszatennéd a hátizsákba.Más értelmét nem látom.
mondjuk amióta van NV 10XX széria, azóta tényleg alkalmas játékra, de ki az az önnyomorító aki ilyenen játszik? Amikor pénze van annyi, hogy 2 helyen lehetne normális gépe.(otthon meg a vidéki nyaralóban)
Megy a munkába, aztán vezetés közben? Vagy bkv-n ? Vagy egyszerüen olyan az életkörülménye, hogy minden vagyona egy hálózsák, és csak ezt tudja benne kinyitni? 25 colos monitortól már nem tudna kijönni a hálózsákból. -
Hopkins95
addikt
Inkább az XMG Fusion 15-ről lehetne hír meg teszt, amiről kb. 4 nap múlva lehullik a lepel.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7-1185G7 / 16GB / 250GB SSD gyári töltő - szép állapot
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro 13" M2 / 16GB / 256GB 144 ciklus, kifogástalan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)