- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
-
dchard
veterán
"Én inkább úgy kérdezném, nem lehet, függetlenül attól, hogy 15 megás csomagra vagyok előfizetve, hogy szándékosan lassítanak?"
Erre a kérdésre is választ fogunk kapni az új modemmel, mivel több olyan paraméter is van, amit a mostani modemed meg sem mutat. Simán lehet, és megmongom miért gyanús ez: mivel lefelé 10dB-nél mgasabb a margin (15dB), és ennek ellenére csak 12mega a szinkron.
Egyelőre ne vegzáld az ügyfélszolgálatot, kiderítjük először hogy mi a gond, és utána lehet reklamálni a kész tények ismeretében. Különben csak visszaraknak 5megára azt meg nem szeretnéd...
Dchard
-
dchard
veterán
Szia,
A megszaladó hibaszám, a csillapításhoz képest sem elég magas sebesség és a magas frekik szétesése tipikus jelenségek, amiket ez a szar szutyok modem okoz, amid van (régi 360R).
Első és legfontosabb lépés: modem csere. Dlink 360R T1E (fekete) modem az ajánlott, ezzel használható az általam írt firmware is, így stabilabb lesz a kapcsolat, sokkal több vizsgálatot tudunk elvégezni, ezen kívül a vonal is finomhangolható lesz.
"Növelhető egyáltalán a letöltésem sebessége, vagy nem is érdemes vele foglalkozni, mert ennyi a vége, és örüljek neki, hogy ennyi van?"
Igen érdemes, már önmagában megéri, hogy stabil és kis hibaszámú legyen. Csodákat nem érdemes várni, de szerintem ez alapján amit látok, az új modemmel meglesz az 1mega felfelé, és lefelé is el tudok képzelni még minimum 2-3megát. Elég sok a tartalék: jellemzően 6-7dB-s SNR marginnal is tartható az elvárt bithiba-arány, ehhez képest nálad 14-15dB ez az érték. Nem lehet, hogy ez nem 15megás csomag amúgy? Egyébként mindegy, a modemet akkor is érdemes kicserélni.
Valószínűleg a kábelezést is érdemes átnézni az összes kötéssel együtt, mert nekem furcsa, hogy 13dB felfelé csillapítással nem jön ki az 1mega, pedig szép a felfelé spektrum.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest