- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
Doky586 #3587 üzenetére
Veled ellentétben nekem van saját gyakorlati tapasztalatom nem is kevés, de majd ha fel tudsz mutatni egy saját DSLAM-et teszt hurokkal, spektrum analizátorral, és mutatsz nekem egyetlen képet, ahol azonos vonalon rosszabbat megy a VDSL2 mint az ADSL2+ akkor majd szóljál.
"Sokat javítana a dolgon ha mutatnál egy hasonló képet ahol a 2-3km közti távolságban elérhető sebességeket mutatja egy vdsl dslam gyártó valamelyik prospektusa..."
Leírtam már, de még egyszer leírom: hosszas keresgélés után sem találtam olyan képet ahol ugyanez a jelenség látható, de egyetlen gyártó vagy más forrás sem mutat ilyet. Beírod a google képkeresőjébe hogy vdsl2 és megnézheted a találati listát, egyetlen kép sincs ahol az Ofcom grafikonjához akár csak hasonló eredmény született volna. Pedig megtalálható ott többek közt olyan semmirekellő gyártók képei is mint az Alcatel-Lucent vagy a Broadcom (ketten együtt a világ DSL végpontjainak a 70%-át szolgálják ki). Dehát az Ofcom biztos nincs egy súlycsoportban ezekkel a cégekkel...
De ezen a nyilvánvaló tévedésen túl is van baromság, például hogy az ADSL2+-nál 1000 méteren (nyilván valós vonalat feltételezek) még 23-24megabitet jeleznek, holott ez tesztlaborban 2 méter vezetékkel sem mindig jön össze.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest