- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tegyebek
csendes tag
válasz
beldeczki #2561 üzenetére
Ne haragudjon senki, de valamit azért leírok, mert úgy látom, elsikkadt, ha már ilyen szájbarágósan kell:
Tisztelt Beldeczki!
Fent a házba jövő kábel műanyagburkolatán belül a kép alapján a belső szigetelés nélküli drót lenne elvileg a földelés, ezt a nem használt erekkel, de a legfontosabb, hogy a kábelvégen a fémszínű fóliával is közösítse!
Ez a fólia az árnyékolás!
A egyik kábel nem használt/földelésre használt ereit is össze kell közösíteni a másik kábel ilyen ereivel is, nem csak egymással, de leginkább a fém fóliával!
Ha egyértelmű volt mindez, akkor elnézést, mert úgy vettem ki, hogy Ön(Beldeczki) erre nem gondolt.
Elnézést, hogy beleszólok, de úgy néz ki, ez itt félreértésre adott volna okot.
Tudom, dchard leírta, de úgy néz ki, kevesen olvasták, de az SNR margint bőszen állítgatják, DSM ide -- vagy oda...
T. Janaman01!
Tényleg ennyi mindent ki kellett zárni???
Ez már picit az őrültség kategóriának látszik, bár épp elképzelhető ilyen vonal, csak így igen-igen valószínűtlen.
A sávszélesség kevesebb kizárással valószínűleg több lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest