Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefy
csendes tag
Mivel lejárt a szerkesztési idő, így kénytelen vagyok megint választ írni
Szóval jelenleg itt tartok:
Szerinted ez még javítható vhogy, vagy egyáltalán érdemes javítani?
Egyébként azért kérdezem, mert jelenleg kb 4 méternyi fali kábel van feltekerve (mivel a modem eredetileg máshol volt és még nem volt szívem eldarabolni), valamint még ebbe csatlakozik a gyári kb 1 méteres lapos "lengő" kábel. Ezen viszont változtatni akarok, mert ez a sok vezeték nem csak ronda látvány, de sztem feleslegesen rontja a vonalat is. Nagy hülyeséget viszont nem akarok csinálni így a biztonság kedvéért kérdezek, valamint a padláson a magentás szakik is érdekesen oldották meg a problémákat. A régi "fehér" vezeték a padláson kb 1 méterre a külső csatlakozástól el lett vágva (az ok mindegy, lényeg az, hogy régebben ez el lett vágva) és amikor tavaly kihúztak új vezetéket, akkor szimplán csak hozzászigszalagozták az új vezetéket és "nesze paraszt, használd" módon le is tudták a problémát (ezt másnap láttam sajnos). Esetleg ha ezt a megoldást felváltanám azzal, hogy visszahúzok kb 1-másfél métert a mostani feleslegből és közvetlenül kötném az utcai vezetékhez, az szted járható út? (magentásokat nem hívnék ezért, mert tavaly azt is be akarták adni, hogy 5 mbitnél többet nem lehet nálam elérni, ezért is mérek állandóan 12-13-at...).
-
Fefy
csendes tag
Bocsi, hogy csak most írok, de a helyzet a következő volt: A víruskergetőm + a winem szívatott meg
A k..g avast vmi miatt megfogtam a gui script-jeit, így az nvram-ba a semmin kívül más nem íródott bele. Továbbá a win se állt a helyzet magaslatán, de másik gépem kipróbálva, már rendben volt a dolog
Most már az nvram is normális értéket mutat. Amint ráböktem a mentésre már egyből megjelent az nvram tartalma is, szóval minden happy
Habár az SNR értéke elég gyér letöltés irányába (9.4dB, up irányba a 15.4-el már meg tudok barátkozni), de ezzel majd játszok egy keveset
(egyébként a dsl ledjének manuális bekapcsolására nincs vmi parancs?
(ez csak egy költői kérdés volt
)) Egyébként köszi a türelmet, így már minden korrektül működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- ELADÓ - Egyedi szimulátor váz üléssel, monitor tartóval, géptartó polccal
- DJI Mavic Air 2S (Új-Aktiválatlan!)Fly More combo+Extrák
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest