Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Arra kell figyelned, hogy a QSV csak a Virtuval érhető el. Az alaplap kiválasztásánál nézd, hogy adják-e hozzá a szoftvert. Emellett a teljes grafikus alrendszert három driver fogja hajtani. Ez ugye önmagában sem jó, hogy három gyártó egymás mellett dolgozik, így ne rakd fel mindig a legújabb drivert, mert problémád lehet a Virtuból emiatt.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
[link] - Én mindig ezt a drivert rakom fel az SB-s gépekhez. Sajnos régi, de biztos, hogy stabil. Persze mindig javaslom, hogy vegyenek egy normális VGA-t, mert azokhoz van terméktámogatás. Vagy, ha ragaszkodnak az IGP-hez, akkor vegyenek Llano APU-t, bár ez gépvásárlás után már késő bánat.
-
Anubis_9
addikt
Igazából nem tudom, pontosan minek a következtében jelentkezett először ez a probléma, de tavaly év végétől lehet kb., amikor is feltettem az aktuális IGP drivert, szóval tényleg lehet köze hozzá.
Ennek ellenére tökéletes, bár én semmivel sem játszom, de minden másra bőven elég. Viszont a Diablo III megjelensével lehet beruházok egy kártyára.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest