Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• usbee

veterán

válasz #66403328 #109 üzenetére

Én kilencvenöttel kezdtem. Azt kedveltem.
    Aztán sokáig XP. Azt viszont valamiért nagyon nem szerettem. :(
    Majd Win7. Ez kb. semleges volt számomra.
    Kb. ekkor határoztam úgy, hogy alternatívát keresek a a Windowsra.
    Ekkor jött az Ubuntu. Kezdetben 10.10. Azt kimondottan kedveltem.
    Utána jött be a Unity. Amit akkor kb. mindenki utált, én viszont kb. 1 nap alatt megszoktam és megszerettem. Azóta elég sokat finomítottak rajta, de már a kezdetek óta ígéretesnek tartottam.
    Aztán jött a Win8 preview. Ennek egyedül a beállítások felülete nem tetszett, főleg Ubuntu után.
    Pontosabban mondva egy egységes, mindent magába foglaló beállítások panel hiánya. Konkrétan szanaszét vannak a beállítási lehetőségek a rendszeren.
    Ezt, meg a csempéket kezdetben nagyon utáltam, viszont később váltottam WP-re, és fokozatosan átment pozitívba a véleményem a csempékkel kapcsolatban. A beállítások menüket már nehezebb volt megszoknom, de kb. az is meg van. Mondjuk a vezérlőpult már a W7-ben is eléggé kusza/átláthatatlan volt számomra, annak ellenére, hogy kb. minden egybe van.

Aztán most ott tartok, hogy Unity nélkül egy napig nem bírom ki. :)) illetve a metro felületét is kedvelem.
    Mobilon és tableten legalábbis nagyon jó, desktopon a preview óta nem volt vele dolgom, elsősorban azért, mert ezt a wint már végre legálisan akarom beszerezni, csak még nem tudtam kigyűjteni az árát, meg különben sem olyan égetően fontos.

Picit hosszú lett... :D

Új hozzászólás Aktív témák