-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
Az hogy a Tefal szar volt, nem lehet referenciának tekinteni. Nagyon sok igen dága Airfryer van egy kosaras. Nem attól függ, hogy egy, vagy két kosaras, az hogy mennyire jól süt alul, a konstrukciótól függ. Sőt már egyre kevesebb gyártónak van két kosaras.
[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
Egy javaslat: Bele kellene írni a topik címébe a multicooker főzőket is.
-
TA68
őstag
válasz merqree #6175 üzenetére
A facebookon itt rengeteg segítséget és tapasztalatot találsz. COSORI Air Fryer, Slow Cooker és Pressure Cooker -tapasztalatok és receptek
-
TA68
őstag
Így van és a ház sem lesz tele főzés közben sonkaszaggal. Megmondom őszintén, engem lenyűgözött. Nem gondoltam, hogy ennyire sokoldalú és ilyen finoman, ilyen gyorsan megfőz mindent. Még mindig meglepődőm rajta, hogy például belerakom egyszerre a húst és a krumplit, a hús vaj puha lesz és a krumpli sem fő szét. Nagyon nagy előny, hogy minden alapanyagot bele lehet egyszerre tenni. A gáztűzhelyt azóta nem is használom.
#6158Beni2360: Ez csak szokás kérdése, de utána is lehet még ízesítni.
[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
Isteni tejberizs
1 pohár rizs,
1 pohár víz
2 pohár tej, cukor, citromhéj, vaníliás cukor
Pressure Cooker RICE program 12 perc. Tökéletes és nagyon finom![ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
-
TA68
őstag
Ma volt a Cosori Pressure Cooker főpróbája. Gulyáslevest főztem benne. Nagyszerű benne a pirítás funkció, gyönyörűen megpirította a hagymát és a húst anélkül, hogy odakapta volna. (mivel kerámia bevonatos az edénye, lehetetlen bár mit is odaégetni benne) A hús és a hagyma pirítása után minden hozzávalót egyszerre beletettem és kiválasztottam a leves/pörkölt programot. 30 perc múlva jelzett, hogy megfőtt a leves. A hús vaj puha lett és a zöldségek sem főttek szét. Ilyen finom Gulyáslevest még nem főztem. Minden aroma benne marad az ételben, nem távozik a gőzzel. Ami még érdekes, hogy főzés közben nem sziszeg, mint a régi kukták, teljesen csendben van és nem enged ki egyáltalán gőzt.
A tisztítása nagyon egyszerű és könnyű. -
TA68
őstag
Hátha valakinek jól jön. Philips kupon
-
TA68
őstag
Használ valaki ilyen gyorsfőzőt? Ha igen, mi a véleménye róla?
(tudom tudom nyinnya is van ocsóbban. )[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
válasz Demokatona #6044 üzenetére
Ezt is számításba veheted: [link] Ingyenes a kiszállítás.
-
TA68
őstag
Ez nagyon tetszik!
Cosori Dual Blaze TwinFry 10 literes Forrólevegős Sütő -
TA68
őstag
Még jó, hogy nem pofázik női hangon kínai akcentussal, mint a Bluetooth hangszórók.
[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
Ízletes grill móka (hússütés)
-
TA68
őstag
Cosori tisztítása
Még egy fontos dolog: Nem szabad a forró kosárba olajat fújni, mert ráég és nehéz lesz eltávolítani. (ezt a rossz gyakorlatot Szokynál is látni) Ha az ételt meg kell olajozni sütés közben, azt szilikon ecsettel célszerű megtenni. -
TA68
őstag
válasz Feri 59 #5909 üzenetére
leírod a hibát és elküldöd a sütő alján lévő matrica fényképével együtt a hello@cosori.hu e-mail címre. Nem javítják, azonnal cserélik. A futár hozza az újat, viszi a régit.
De mintha úgy rémlene, hogy ki lehet kapcsolni a rajta a csipogást. Utána nézek.
[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
-
[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
-
TA68
őstag
A baconbe tekert csirkemáj az egyik kedvencem.
Azért az olajgőz egy idő után kicsapódik a fűtőszál mögött. Az enyém 5 hónap használat után már nem annyira szép. Viszont kevés kivételtől eltekintve minden nap használjuk.
Azt hittem hogy a fűtőszálra jobban rá fog égni a cucc. -
TA68
őstag
Én ilyen nedves tisztítókendővel szoktam tisztítani a fűtőszálat és a környékét. Valami alkoholos cucc, nagyon szépen leviszi olaj lerakódást.
-
TA68
őstag
válasz Tygryss002 #5763 üzenetére
Ma ebédre rántot tarját sütöttünk benne. Csak az íze végett.
-
TA68
őstag
Interspar
-
TA68
őstag
Tisztában voltam vele amikor megvettem, hogy mennyivel olcsóbb a rothadó nyugaton. (és akkor még nem is számoljuk, hogy az ottani keresethez képest menyibe kerül)Engem a külföldi teszteken való jó szereplése győzött meg. Kénytelen voltam itt megvenni, ha nekem ilyen kellett. A külföldről való vétel nem volt opció.
-
TA68
őstag
Állítólag az emberi test 70%-a víz, de a csirkének egészen biztos. Betettem a sütőbe egy szép nagy csirkét és galambot vettem ki.
-
TA68
őstag
Ti hogyan tisztítjátok a sütő kosarát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.