- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyBatty
aktív tag
A Tesla is erősen túl van értékelve az összes "hagyományos" tőzsdei értékelés szerint, ott a hype csak 90%-ot tesz az árfolyamhoz. A bitcoinnál ez 100%
Komolyra fordítva a szót a kriptóknál igen fontos piac a feketepiac, az adóelkerülés és az országok közötti szabad pénzáramlás (a világon nagyon sok országban nincs teljes konvertibilitás, hanem valamilyen szinten korlázozzák a devizakereskedelmet), ez adja a mögöttes értéket. A volatilitása meg a szabályozatlanságából fakad, viszont amint szabályozni fogják rendesen a mögöttes piac is elfog tűnni mögüle. Addig marad a pénzügyi vadnyugat, azon meg a leggátlástalanabbak fognak a legnagyobbakat kaszálni továbbra is. -
almafa42
aktív tag
Egyetértek, az értékének kalkulációja inkább hasonlít a baseball kártyákhoz mint egy for-profit céghez. A rulettasztalhoz a legkevésbé sem, nem is értem hogy jön ide.
"Nem ez az első és nem is az utolsó hisztéria, amit az emberiség összehozott magának." Ezzel is egyetértek. Csak hát ugye nem minden hisztéria teljesen értelmetlen. A nejlon harisnya amikor bejött az is hisztériát váltott ki kb, egy új iPhone megjelenés is, stbstb.
Amit nem értek, hogy miért ennyire tekintesz arra axiómaként, hogy a bitcoin értékét csak a hype és a tájékozatlanság adhatja. Pont arra hoztam néhány saját példát, hogy nekem milyen értéket ad. Azt megértem, ha neked ezek értéktelenek, de lehet másoknak mégis számítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest