- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyBatty
aktív tag
A Tesla is erősen túl van értékelve az összes "hagyományos" tőzsdei értékelés szerint, ott a hype csak 90%-ot tesz az árfolyamhoz. A bitcoinnál ez 100%
Komolyra fordítva a szót a kriptóknál igen fontos piac a feketepiac, az adóelkerülés és az országok közötti szabad pénzáramlás (a világon nagyon sok országban nincs teljes konvertibilitás, hanem valamilyen szinten korlázozzák a devizakereskedelmet), ez adja a mögöttes értéket. A volatilitása meg a szabályozatlanságából fakad, viszont amint szabályozni fogják rendesen a mögöttes piac is elfog tűnni mögüle. Addig marad a pénzügyi vadnyugat, azon meg a leggátlástalanabbak fognak a legnagyobbakat kaszálni továbbra is. -
almafa42
aktív tag
Egyetértek, az értékének kalkulációja inkább hasonlít a baseball kártyákhoz mint egy for-profit céghez. A rulettasztalhoz a legkevésbé sem, nem is értem hogy jön ide.
"Nem ez az első és nem is az utolsó hisztéria, amit az emberiség összehozott magának." Ezzel is egyetértek. Csak hát ugye nem minden hisztéria teljesen értelmetlen. A nejlon harisnya amikor bejött az is hisztériát váltott ki kb, egy új iPhone megjelenés is, stbstb.
Amit nem értek, hogy miért ennyire tekintesz arra axiómaként, hogy a bitcoin értékét csak a hype és a tájékozatlanság adhatja. Pont arra hoztam néhány saját példát, hogy nekem milyen értéket ad. Azt megértem, ha neked ezek értéktelenek, de lehet másoknak mégis számítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BestBuy topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motoros topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest