- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Szép cica
Egyelőre!
-
Tulipanti
tag
Igaz!
Meglátjuk milyen lesz.
Lauda: Köszi!
madstunt: Köszi szépen!
sviba: Huuhaaa jó nagy cica lehetett. Mi is úgy gondoljuk, hogy jó nagyra fog nőni.
Vigyázunk rá nagyon, egyenlőre nem marad felügyelet nélkül. Egy pillanat alatt eltűnik, aztán a lakás másik végébe előbukkan. -
sviba
tag
Azzal együtt nagyon gyönyörű. Emlékeztet egy régebben volt macskánkra. A fején lévő fehér csík pontosan így nézett ki, és a szőre is valószínű ilyesmi tapintású lehetett (így ránézésre). Körülbelül 3 éves korára elérte az 5 kilós súlyt (nem vicc, óriásira megnőtt, pedig nem volt herélve), és akkorra már ő lett itt az alfahím.
Végigmászott az udvarunk közepén, jó lassan, had lássa mindenki ki az úr. Nemes egyszerűséggel eldobta magát a fűben, és mint az oroszlán, olyan magabiztossággal nézett körbe. Mivelhogy az utcába ő dolgozott meg minden hölgyet, emiatt megkapta a Kandúrka nevet.
Aztán egyik nap, épp vérvételről jöttem haza. Kiszálltam az autóból, kinyitni a kaput hogy belehessen állni. A macska pedig az út túloldalán volt. Észrevette hogy megjöttünk, ő pedig a lassú magabiztos járásával átkelt az úttesten... legalábbis megpróbálta. Probléma nélkül elütötte egy autó. Az öregem (apu) csak annyit mondott: "Viszlát Kandúrka."
Szóval... Gyönyörű ez a macsek. Vigyázzatok rá.
-
madstunt
addikt
egy szóval jellemezve: Gyönyörű!
-
Nagyon jo az uccso kep.
-
Gergő_
őstag
bevallom, én is gondolkodtam rajta hogy bemountolom szabó patríciát az első képre, de nem mertem megtenni, szegény Symbian teljesen ideg lenne.
-
nem_tom
őstag
Nagyon aranyos!
Kicsit olyan esetlen kinézete van. -
Tulipanti
tag
Köszi mindenkinek!
Túl vagyunk az első estén. Hajnali egykor arra keltem, hogy felugrott az ágyamra, nézett és dorombolt. Próbáltam visszarakni párszor a kis helyére de mindig visszapattan, úgyhogy végül hagytam. Volt, hogy arra keltem, hogy a lábamon alszik.
-
tibi666
senior tag
szép pávián
-
vans?
őstag
az utolsó kép óriási
hogy ráfeszült a hátsó az új jövevényre..
-
Jaj de aranyos kiscica.
-
Nekem is az szúrt szemet! Tudod a mi macskánkkal lehet álmában játszani, pehelyt ha piszkálod idővel begurul és nem tetszik neki! Jó jó nem vészes, de akkor sem egy ártatlanság.
Beszokik a kis dög hozzájuk! Az tuti h jó helye lesz! Kb olyan mintha a paradicsomba kerülne, komolyan! -
EczkE
veterán
Aranyos!
Az utolsó képen a háttérben az ellenség.
-
finest
addikt
Pehely nincs különösebben elragadtatva, ahogy az utolsó képet elnézem.
-
Nagyon jok az uj kepek!
-
pussymano
csendes tag
anyu utálja a cicákat....nemis értem...én ahogy meglátok egyet az utcán már megyek is dögönyözni..
-
művésznő4
senior tag
Iszonyú cuki!
Nekem meg most fialt mind a 2 cicám, 1-1 pici született és nagyon drágák!Gratulálok nektek a kis jövevényhez!
-
Az utsó kép nagyon ott van!
-
No-kia
addikt
óó olyan DC doboz nekem is van,
am szép állat
-
Pehely nagyon gonoszan néz! ! !
-
JuliusCaesar
tag
Aranyos, imádom a macskákat
-
sviba
tag
Az első képen nagyon wtf! feje van.
-
pussymano
csendes tag
igazán aranyos...
jo választás. -
vans?
őstag
"füle pisit lefelé konyul" - kis fail, javítsd.
amúgy nagyon aranyos, bár otthonra nem kéne,mert macska
-
Gergő_
őstag
ilyen kisméretű marad egész életében?? mert akkor befogadnék egyet...
-
Cuki!
Majd én is megdorgálom!
Látom oda vagy!
Ő egy "bio" meglepetés mi jöhet még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!