- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
janeszgol #21 üzenetére
" ... ezek szerint ez egy jó márka." - alapvetően az, bár vannak jól és kevésbé jól sikerült hangszórói. Szerintem pl. ez a T2 Plus egy jobban sikerült darab, és meg merném kockáztatni, hogy a "sima" T6-nál (haverét hallottam) jobban, ill. szebben szól (persze lehet halkabban). Az korábban felsoroltak pedig egyértelműen felé helyezik (hiába olcsóbb).
Egyébként nagyon sok jó, ill. jobbnál-jobb ár/teljesítményű márka van, amire érdemes egy pillantást vetni, amikor az ember BT-s hangszórót, BT-s fülhallgatót vagy éppen vezetékest (!) akar venni. Én pl. szinte teljesen leszoktam az itthon ismert "nagy márkák" cuccairól, mert kintről (és most már lassan itthon is) olcsóbban, és jobbat kap az ember ...
(#22) hangyász2
+1 pl. ugye a mindenhol erősen ajánlott, ill. best-by "Spunky Beat"(#19) Aprósólyom
" ... a kihangosítási funkció minősége ... "
Ez számomra is rejtély, miért marad ki szinte az összes review-ból
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest