- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
Kész.
Működik.
Ref ati bios.
Felismeri az alaplap.
Felismerik a vezérlőprogramok.
Szabályozza a ventit.
Van Képem bootoláskor is.
Bios alatt is.
És most megyek, mert erre inni kell... besz@rás mennyit sz0patott. És mi volt a hiba? A bios. techpowerup -on kipróbáltam számtalan félét, mind szar volt. Ez mentette meg a kártyát.Köszönet mindenkinek.
-
triklin
tag
Itt is két különböző biosról beszél. de nemtudok vadászni két különböző biost WTF???
-
triklin
tag
Az Rbe BIOS.rom ként mentette el, amit átneveztem dell.rom -ra.
Flashelés közben biztos, hogy mindkétszer a dell.rom ment fel, mert ha dell.bin-t írnék a parancsba, azt nem találna. (mert nincs)
A Másik.
Erre Gondolsz?Hiába állítom a 2. at elsődlegesre, nem csinál semmit. (eddig se csinált, de újraindítás után jó volt)
Ha pedig kivettem az s3-at akkor is a 2. volt az elsődleges, nem tudtam átállítani az 1-re.
(talán ezért dolgozott csak a 2. mag ha csak neteztem. Az első csak játékok alatt kapcsolt be.)A szerintem hiba, az ez.
Bios verziószám, memory type, sávszél.
Pedig ugyanaz a bios van rajta... érdekes.Köszönöm nektek!
-
ADAM1337
nagyúr
Emlékszem anno is is szoptam a bios flash-el.
Igaz nálam a max oc kitolása volt a cél, mert a ref bios-ba a limiteket nem engedte kitolni, ott nem volt megoldás sajnos más bios-t raktam rá is megtartotta a limiteket, ha meg huztam a bios editorban a limiteket az egyik bios-t eldobta a vga.
Remélem lesz megoldás a te bajodra. -
bacsis
Közösségépítő
Két dolog tűnt még fel!
az egyik:
atiflash -p 0 -f dell.rom ; atiflash -p 1 -f dell.rom
korábban is ROM kiterjesztésű bios file-t raktál vissza vagy akkor esetleg bin-t?a másik, hogy próbáltad a megjelenítő tulajdonságainál ismét mondani hogy tolja ki a jelet/képet az ATI-ra? vagy már nem választható?
-
bacsis
Közösségépítő
remélem jönnek az okosak és segítenek, fel a fejjel, be lesz üzemelve a vas faszányosra
Új hozzászólás Aktív témák
lo SziasztokSegítségeteket kérném.Először is leírnám előröl, hogy érthető legyen a dolog.(konfig, hogy érthető legyen:dfi...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest