- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Attól, hogy a felsőfokúról végül mégis letettem, nem azt jelenti, hogy a tudásom bővítését abbahagytam volna
Sőt: egyértelműen jobb vagyok, mint voltam...ezt kamatoztatom a munkámban is, igaz, ott ritkábban kell. De épp év végén volt olyan, hogy telefonált külföldi partner, hogy fél óra múlva jön
Tudom, hogy mindig van más...ha most váltanom kellene munkahelyet is, és szakmát is, rögtön lenne 2-3, ami érdekelne (=nem azért csinálnám, mert ezt tanultam, hanem mert ténylegesen élvezném...hasonlóan a jelenlegihez, bár ez sem csak móka és kacagás
)
És köszönöm a jókívánságot
-
Traxx
őstag
A melóba kb. 15 percet utazok, szóval nem sokat
De ettől függetlenül a fülhallgató kilőve, marad az itthoni, PC-s tanulás.
A külföldi munkavállalással kapcsolatban igazad van, viszont nem szeretném elhagyni az országot...túl sok minden köt ide. Addig oké, hogy jóval többet kereshetnék, de vannak egyéb szempontjaim is. Egyébként minőségirányítás terén dolgozom, szóval a norvég olajfúró torony erős bukta lenne - pláne úgy, hogy az úszás tengeralattjáró szinten megy csak
Viszont a hozzászólásoddal egyetértek, a beszélgetésekbe való bekapcsolódás hiánya / szükségessége tényleg baromi nagy lökést adhat bárkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Intel találgatós topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged