Hirdetés

2024. március 5., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32) peba0706


peba0706
csendes tag

Hűűű, ezer hála ezért a cikkért. Ma egy TP-Link TL-WR841N routert szerettem volna összeboronálni egy kb 8 éves Belkin-nel, de mindhiába. Igazából nem is nagyon értettem, hogyan kell ezeket összehozni - de már látom, hogy a fő routeren nem kell variálni.

Egyébként egyelőre nem jött össze, de szerintem azért mert a Belkin annyira fapados, hogy ennyire aprólékosan meg sincs benne adva semmi WiFi paraméter. No nem baj van kéznél egy másik hasonló TP-Link, annak a kezelőfelülete koppra ugyanez, azzal szerintem menni fog.

Akkor summa summárum, ha jól értem, az AL-routernek csak áramot kell adni és hozza-viszi a wifi jelet meg lehet is rá aggatni a telefonokat, tableteket.

A szomszéddal már olyan jól megvoltunk ezzel az alap hálóval is, de mióta nőtt a wifi eszközei száma, már nem poén, hogy csak az utca felőli első szobában tudja azokat használni - ki kell tolni valahogy a jelet.

Jó ez a WDS, eddig tetszik. A folyamatos szávszél felezésről pedig annyit, hogy aminek itt át kell mennie az egy kb 4 megabites ADSL. Szerintem még akkor sem érzékelnénk belőle semmit ha kapásból két alrouter lenne bedobva a közösbe.

Még egyszer, köszi az írást, nagyon hiánypótló!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.