- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
támogató
-
Raucher
tag
Ma voltam egy Realban, ami a Leopoldstraßen van, nagyjából a Metroval szemben.
A 380 gramm szalámi kerül 4,40 euróba. De!
Ez nem a Pick téliszalámija.
Valószínűleg a Pick, Rákoczi csemege turista szalámi (400 gramm).
Ami Magyarországon 2000 körüli áron kapható. (A Tes@o akciózza/ta éppen 1295 forintért.)Persze így sem rossz az ár, és a szalámi is finom.

-
total90
támogató
-
Samus
addikt
Megcsináltuk. Igaz, kicsit eltértünk a leírtaktól, a köretben nem volt tengeri saláta, spárga, retek, helyette karfiolt és egy kis reszelt fokhagymást, és egy fej hagymát tettünk, és kis kockára vágott cukkinit. Tetejére reszelt sajtot, mikor kész volt.
Erős Pista helyett csípős Piros Aranyat tettünk, de a végeredmény így is nagyon finom lett. Gyors, aránylag egyszerű, de nagyon finom. Oh igen, combot és csirkemellet is sütöttünk. -
total90
támogató
-
Raucher
tag
-
Crystalheart
őstag
-
total90
támogató
Gyertek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#9) Raucher
Itt élsz? Merre? Én Real-ból mondtam konkrétan az árat...
(#10) Crystalheart
Szerintem egy bármilyen dSLR alkalmas... az enyém sem nagy durranás, Nikon D5000.
(#11) Cthulhu Dawn
Csipős, jó, finom... megéheztem

(#12) lezso6
LR 4, Vignette 2 Preset... de egyébként néha tényleg ha 18 mm van

-
lezso6
HÁZIGAZDA
Nagyon vignettál az a szegény obi.

-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Crystalheart
őstag
-
Raucher
tag
-
nincsisbéla
aktív tag
Hmm, jó kajának tűnik!

-
fi:zi'k
nagyúr
-
Samus
addikt
Így első látásra Yummi! Kipróbálom

-
total90
támogató
Jaja, tudom vagy... de van saláta része is a dolognak

Ami a fényképezést illeti, amolyan hobbi fotós vagyok és akármilyen fotót osztok meg (ami saját), akkor törekszem, hogy minél jobb legyen. Persze ezek csak sima kaja fotók, semmi extra, de próbáltam valamit belevinni...
Fotós topikban azt hiszem fi:zi'k kolléga a kaja fotós felelős
Ezek elvileg az ő képei: [link](#3) Cthulhu Dawn
Az is, ráadásul itt Németországba olcsóbb, mint Magyarországon... nem tudom miért, de így van... pl. Pick szalámi valami fele annyi, mint Budapesten láttam

(#4) kovy29
Há' ruccanj át

-
Bjørgersson
félisten
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ez a krém ígéretesnek tűnik, valami beszámoló az ízélményről?
-
Crystalheart
őstag
Ehhez igazából nem tudok hozzászólni (tudod, vegetáriánus...), csak morognék egy kicsit, hogy ha nekem épkézláb fényképezőm volna... Nem semmi, hogy egy sima tányér kajáról is értelmes fotót lehet készíteni.
-
total90
támogató
Kész a kaja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- NBA és kosárlabda topic
- iOS alkalmazások
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)