- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
analyzer75
csendes tag
sziasztok! nem is tudtam hogy az ALK technologies-nek (Copilot) koze van a TOMTOM-hoz...
a cikk legalabbis eroteljesen ezt sugallja.
az egyik egy holland a masik pedig amerikai ceg, ezert nem ertem a "A TomTom navigációs szoftvere, a CoPilot Live Navigation v8" osszefuggest.
az ALK mar regebben bemutatott egy androidra fejlesztett navigacios szoftvert csak tudtommal meg nem jelent meg. hogy a tomtom is probalkozik, az csak jo mert nehany itteni velemenytol elteroen, bar nem hibatlan, de a tomtom egeszen jol mukodik - nyugateuropaban. magyarorszagon persze, az i-go a legjobb, semmi ketseg. -
viszta99
tag
Én maradnék az igo8-nál...
-
Hát a Tom Tom egy rakás szar
-
CUskater
tag
Ja, és hát a térkép sem valami részletes itthon, és akkor még finoman fogalmaztam.......
-
N-vidi-A
őstag
Így van, max akkor van esélyük, ha nem kevéssel alá mennek az igonak...
-
Akkora lóf.sz a TomTom. Az egyik leggyengébb a piacon. Ráadásul állandóan stabilitási problémák vannak velük.
-
salival
aktív tag
csak akkor lesz esélyük ha az igo ára alá pozícionálják az áraikat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bundle topik
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest