- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
TompapaTM #21 üzenetére
Te, én beköplek a kutyádnak!
Tessék szépen pár falatkával meglepni őt is.Nézzük a továbbiakat.
Tudod nagyon nem érdekel az olaj. Zsírt a kaja alá, ez kell nekem. Egészségtelen? Ha igen, az sem érdekel. Jót akarok zabálni, passz. Könyörgöm, mi lehet jobb, mint egy zsíros pörkölt, vagy lecsó? Az olajjal készült tuti nem. Tunkolni friss kenyérkével azt a drága szaftot, hát az maga a kulináris menyország. Beles volnék? Meglehet, de mértékkel. 168 centimhez 62-72 kiló párosul.Nagyon nem érdekel az EU kaja ügyben. Az asztalomra kerülő disznó "alkatrész" moslékon termelődött. Van hormonom elég, antibiotikumra sincs szükségem. Egyébként nem én neveltem a malackát.
"Ha zsíros, szaftos húsokat nyomsz, akkor kevésbé civilizált, élvhajhász ősember vagy."
Vállalom, bár a zsíros részét a húsnak kicsit odébb tologatom, ahogy a csirke bőrét is.Éhes lettem, a fene egye meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Steam Deck
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged