Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
TompapaTM
üzenetére
Nálunk volt hidegen sajtolt napraforgóolaj pár évig, a faluban volt olajütő, viszont az meg annyira erősen napraforgóillatú volt, hogy hevíteni kellett főzés előtt.
Próbálom az olívaolajat is használni, de abból is a hidegen sajtolt, nagyon jellegzetes illatú, ízű. Nekem még az olivák közül a maradékolajak váltak be leginkább.
Olajból keveset használok, nagyon ritkán eszem olajbansütött dolgokat, főzéshez meg minimális is elég.
A sertészsírt viszont pl. pörkölthöz használva, nehezen emésztem, ezért nem használom.
Zsírból amúgy is kikerülhetetlenül eszik az ember egy csomót, legalább magamnak nem erőltetem főzéskor.Leginkább kevés füstölt szalonna kiolvasztásával nyerek zsírt főzéshez, az ízek miatt.Sok hús bizonyos ételkészítési módokhoz annyira száraz, hogy nem az igazi, sülteket mindenképp érdemes kicsit zsírosabb húsból készíteni, mert sokkal zamatosabb lesz, a zsír nagy része pedig a süléskor kiolvad belőle, de ez már egy másik topik.
Nem tudom létezik-e olyan topik, amely az egészséges ételkészítési módok közül, az ehetőekkel
foglalkozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
foglalkozik?