Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemétégető
csendes tag
Igen, van szakképesítésem és gyakorlatom is. Tudom, megint jön ill. volt már felszólítás hogy akkor segitsek.
Ha azt mondom, valakinek, hogy akarok egy weblapot, olyat amit a szomszédnak kb. 2 kilóért ütöttek össze. Kitűnően bánok a billentyűzettel és az egérrel, tutira meg tudom csinálni, ja és persze tudjuk le néhány hozzászólással. Segít valaki?Nyilván megvan az igény szinte minden területen, hogy kifizetni, de megtanulni se kelljen de azért legyen.
Kb. ez a mai korszellem, legyen de ne kelljen megfizetni az árát, vagy majd későb, meg hitelből , aztán csodálkozunk ha onnét nyújtják be a kamatos "számlát" ahonnét a legkevésbé várjuk. Ennek sose szokott jó vége lenni.Nyilván nem én mondom meg, hogy mit csinálj a cikkeddel, bár a véleményem nagyjából sejthető, én csak arra kérlek, gondold át az esetleges következményeket...
Nincsenek tökéletes következtetések, de erre nem az a megoldás, hogy nem vesszük figyelembe a valószínüsíthető következményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest