Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
szemétégető
üzenetére
Úgy értettem, konkrétan az áramlás megfordulásából milyen probléma lehet, de kösz, egyúttal megválaszoltad azt is. Én ugyebár csak a régi sparheltet ismerem, aminél annyi rés van az egész berendezésen, hogy ha megváltozik az áramlás, azt igen hamar észrevenni a füstből; a kátrány, eltömődés meg miegymás pedig nem akkora probléma, mert egyszerűen kitakarítható.
Viszont nem tudom, mi az, amit 170 oldalon keresztül ne lehetne erről kifejteni. A tapasztalat persze sosem árt, de ezeket én már azért fenntartásokkal kezelem, annyi hiba után, amit a "szakemberek" műveltek a házunkban... A tapasztalt mezőgazdászok is gyakran észveszejtően szakszerűtlenül csinálják a dolgukat. (Én pontosan tudom, hogy kellene, más kérdés, hogy gyakran ellustulom.
) A második szomszéd méhész, párszor végignéztem, mit hogyan csinál, de a méhészeti szakkönyvből kiderült, hogy számos dolgot lehetne szakszerűbben is végezni.Ellenpélda is akad, például a Kecsketenyésztés c. szakkönyv, amit magyar profok dobtak össze, számos ponton megvalósíthatatlan dogokról ír, kivált a tejtermékek előállításánál, és ezt csak az tudja, aki már elszúrt egy pár sajtot.
Mindenesetre aki egy ilyen kályhaépítő szakkönyvnek minden utasítását megtanulja és betartja, az nem hiszem, hogy életveszélyes kályhát gyártana.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) A második szomszéd méhész, párszor végignéztem, mit hogyan csinál, de a méhészeti szakkönyvből kiderült, hogy számos dolgot lehetne szakszerűbben is végezni.