- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Oké, hogy béta, de az hogy csak adott pontban tudsz lemászni bizonyos helyekről és azt a pontot is úgy kell keresgélni... az egy vicc. Elsőre mikor ezt nem tudtam akkor egy egész tömböt kerültem, hogy ott menjek le ahol bementem az adott részre. Aztán addig próbálgattam míg megtaláltam... így nem lehet dinamikusan játszani. Az meg, hogy nem tudok ott leugrani ahol akarok az meg végképp elszomorító.
4.7 órát játszottam vele és még nem vittem végig a bétát
Felfedeztem, keresgéltem, adtam-vettem cuccokat, nyitogattam ládákat-hátizsákokat stb... nem rossz, de ez tényleg nem ér meg 60 eurót... lehetne akár ingyenes és látványbeli tartalmakért lehetne fizetni (abban lenne lehetőség szerintem főleg, hogy jelenkorban játszódik aztán amelyiken hacukák vannak manapság az überfun faktor miatt fizetnének nem is kevesen szerintem)
Amúgy egy adag letakart hullán átsétáltam... : \
Nem láttam, hogy azok letakart testek
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest