- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
Hát én amíg nálam volt egyszer sem tapasztaltam, hogy akadna, dadogna a rendszer. Sőt, kifejezetten pörgős, pattogósnak mondanám. Mondjuk én minden telefonomnál azzal kezdem, hogy fejlesztőiben 0,5-re veszem az animációkat. Azért ez egy kb. SD 855-nek megfelelő proci, mindenre is elég.
-
-
*RLaci*
addikt
válasz
Pistike1985 #255 üzenetére
Én dupla koppal nyitok, zárok. Zsebemben még egyszer sem oldott fel a telefon.
-
*RLaci*
addikt
válasz
ricsmoka #224 üzenetére
+1 Így egy hét használat után én is csak pozítív tapasztalatot gyüjtöttem. Kijelző szuper, akku nálam másfél-két nap, olyan 5 óra sottal, 120 hz-en. Rendszer pörgős, fluid, stabil. Proci is úgy érzem mindenre is elég, melegedést nem tapasztaltam. Kamera rendben van, ebben a kategóriában sztem az egyik legjobb. Fotósba raktam fel két teszt sorozatot, ha esetleg valakit érdekel. [link] [link]
-
-
-
*RLaci*
addikt
Hozzám is megérkezett. Fólia nincs rajta gyárilag, FM rádió nincs. Viszont van remek kijelző, gyors, fluid rendszer. Kamera is jónak ígérkezik, az akkuidő is rendben lesz szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest