- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
akkor segítséggel. barátnő/feleség, gyerek(?), valaki csak van körülötted, aki tud angolul. esetleg valamelyik blogszolgáltatón összerakni egy leírást, meg galériát, vagy etsy-n regisztrálni. nem olyan nagy ördöngősségek ezek, de nagyot lehet lépni vele az elérhetőségben.
egyszer olvastam egy idézetet, ha azt csinálod munkában, ami a hobbid, teljes az életed(?) valami ilyesmi.
-
MongolZ
addikt
"Manapság úgy kérnek árajánlatot, hogy "Tisztelt Cím!" Még arra se fordítanak időt, hogy utánanézzen a nevednek."
Én is szoktam így kérni. Persze, ha lehet, akkor próbálom nevén nevezni a gyereket, de az az igazság, hogy a napi elfoglaltságok mellett ha nem sikerül egy nevet találnom, akkor ca. 3 perc után feladom... A másik, meg hogy sokszor nem tudod, hogy kinek írsz, mert nem tudod, hogy ki fog válaszolni. Ilyenkor nincs mit tenni.
-
Kasya
nagyúr
Meglattam a cimet es rogton rad gondoltam (az alairasodbol)
Jo volt olvasni. Tisztelem es becsulom az ilyen kezi munkakat. A lampaid kulonosen tetszenek, de a tobbi is gyonyoru. Foleg a kapu fogott meg.
Ilyenkor azert sajnalom kicsit, hogy anno nem asztalosi vagy mas hasonlo szakmat valasztottam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest