Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988
üzenetére
Erobeni felepites mas, de az is fejlesztheto. Es tagadom, hogy be kene skatulyazni, hogy valaki ebben vagy abban nem jo. Biologialag. Mert ilyen szerintem nem letezik. Nincs olyan, hogy no vagyok, akkor muszaj ertenem a fozeshez , muszaj szenzitivnek lennem, es hulyenek kell lennem logikabol, csak mert no vagyok! Ilyen nincs.
Mentalitasban, de agyban sincs akadalya, hogy egy no vagy ferfi mire alkalmas vagy mire nem. Nem fogadom el azt az altalanos nezetet sem, hogy szuksegszeru, hogy egy nonek rossz legyen a koordinacios keszsege, vagy hogy logikahoz ne ertsen. NEm gondolom, hogy ennek biologiai hattere lenne.
Aztan lehet akkor is beall a konyhaba a no, ha valoban szabad a valasztas, tarsadalmi nyomas sincs. Na az mas. Mert az szabad valasztas kerdese.
En nem tudnek evekig otthon ulni a gyerekkel, nem ilyen a mentalitasom. Mikozben itt a parom, o maga is, es en is el tudom kepzelni, hogy o marad otthona gyerekkel, es a gyerek nem fog kart szenvedni. Igaz nalunk forditottak a szerepek sok dologban , de nem okoz gondot . Ezert is vagyok a gendermentesseg ( nem a sved kenyszeritos verzio !!) hive.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Házi hangfal építés
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Elstartolt az Ulefone vetítőtáblája
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Óra topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ASUS ROG Zephyrus M16
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest