- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988 #105 üzenetére
Totalisan mas a ketto. Sajnalom, hogy nem erzed a kulonbseget, hogy egyik esetben ket felnott emberrol van szo, masik esetben pedig arrol, hogy egy gyerekkel tortenik valami, tobbnyire akarata ellenere. (de ha meg nem annak ellenere, akkor sem felnott, nem tudja felmernie dontese sulyat). Mondjuk ezek utan nem csodalkozom, hogy az infos noket is deviansnak tartod, ahogy korabban mar irtad is (azt a par keresetlen szot...)
A melegfelvonulasokon nem csak melegek vonulnak. Gondolom meg nem voltal kin ilyenen...
El kell döntened hogy mit akarsz. Erre megint azt tudom mondani, hogy senki nincsen elnyomva, mindenki lehet informatikus. Ha kevés a női infós, az nem miattunk van, hanem mert kevés nő gondolta úgy, hogy neki arra van szüksége.
Jo kifogas sose rossz. De, miattatok is van. Nem mindenki maitt, de igen nagy reszben a hozzad hasonlo gondolkodasuak miatt . Mert nem mindnekinek van kedve felulni az evekig tarto szoporollerre. Nekem diploma utan 4 evembe kerult, hogy vegre felvegyenek developer traineenek, mikozben addigra mar tul voltam egy mobilos "idokep" szeru rendszeren, keszitettem mobilra prohardver olvasot, es lehetne sorolni. Es megse jott ossze hamarabb,
Huma: nem vitatom az erzelmesseget, de tenyleg tudok ellenpeldat hozni. Volt csaj osztalytarsam matekbol egy zseni volt, oktv matek elso 5ben, jomagam megyei Bolyai 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen autót vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest