Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
igen xev volt
megnéztem input-events-el is, jobb a helyzet, mert csak 2 gombot nem lát a 10-ből
normál esetben windowson ez a dpi módosítás, de itt nem érzékeli. rádiós egér, windows alatt programozható a gomb, tehát a jelet megkapja a gép, de nem érzékeli
viszont a billentyűzet extra gombjait ez se látjaújranéztem xev-el is, ugyanez van (csak rosszul emlékeztem) ezt a 2 gombot nem látja a többi megy
a billentyűzet gombjait is látja. vmi progi kéne csak ami felmappolja ezeket az eventeket -
cSuwwi
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
megy a xonar, csak teleszemeteli a logot illetve alsa-val azt nem tudtam megoldani, hogy globálisan kezelje a hangerőt. a lejátszóval (deadbeef, foobar2000 alternatíva linuxra) külön kezelte a sima hangerőszabályzóhoz képest, pedig azonos eszközt állítottam neki.
van vmi tesztprogi (most nem tudom a nevét) ami egy kis ablakot kivágott és kellett egy négyzetbe kattintani, mutatta milyen eventeket fogott el. az egér gombjaiból még így se látta mindet. egyszóval driver kéne, de mivel nincs...
jók a logi driverei winre de még osx-re is van (setpoint), de sokat elmond hogy ebből is megpiszkáltat használok, mert az még jobb (uberoptions). linuxra bezzeg nem csinál ilyet senki, kár

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)