- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
válasz
vodkaboy22 #34 üzenetére
Szívesen
Tegyelek fel játékoslistára is?
-
vodkaboy22
addikt
halo reach multija óta nem tetszett ennyire fps multi
-
vodkaboy22
addikt
különben orogin ID-m: vodkaboy22
-
Stanchore
senior tag
válasz
vodkaboy22 #32 üzenetére
Elvileg nem kell hozzá semmilyen cím, én paypalba regisztrált mastercarddal fizettem, de paypal nélkül is mennie kéne szerintem.
-
vodkaboy22
addikt
válasz
vodkaboy22 #31 üzenetére
Mastercard-al nem lehet fizetni? Azért hibázik?
-
Stanchore
senior tag
válasz
vodkaboy22 #29 üzenetére
Pedig nincs semmi hátránya, sokan így vettek innen PH-ról, pl a Season Pass-t én is.
Annyi az egész, hogy felmész ide, jobb felül kiválasztod mexico-t a legördülőben, majd az előugró címsorba beírod hogy origin.com , utána már a mexicoi originbe vagy, ugyanúgy kereshetsz, vásárolhatsz stb, mintha az itthoniban lennél, csak épp dollárért és az ottani árakon
-
Stanchore
senior tag
válasz
vodkaboy22 #27 üzenetére
Legolcsóbban mexicoi originről tudnád megvenni, olcsóbb a digital deluxe season passal, mint itthon a bolti sima.
-
vodkaboy22
addikt
Hali elolvasva a cikket és utána kipróbálva a 2napos ingyenes játékot. Eldöntöttem és megveszem ezt a kis frankó alkotást. De:
Van értelme a digital deluxe-nak vagy maradjak az 576-nál? (Bolti 9990 pénz digital delux season pass-al 60euro) -
Lacek89
tag
Gratulálok a bemutatóhoz, ez a rengeteg hasznos infó jól jön majd a jövő hónapban.
Supressor kieg-nél jól írtad azt hogy csökken a láthatóságom lövés közben?
-
xcvbxcvb
aktív tag
Hello
Gratula, jó a cikk, de az alábbiakban találtam egy kis pontatlanságot.
10TH Generation követelménye:
Smart Pistol MK5: Top Gun - (75 Pilot Kill)
Disarmed - (25 Execution Kill Ogre-vel)9TH Generation követelménye:
Executioner - (25 Execution Kill Atlasszal)8TH Generation követelménye:
Fresh Squeezed Challenge - (25 Execution Kill Stryderrel) -
-
Desy
tag
A semmiért egy kissé erős meghatározás... !
Játékért, biztosan nem, mivel rengeteg ingyenes az interneten hasonló módon játszható tökéletesnek hitt, mondott, reklámozott cucc van, amik alkalmasak időtöltésre majd felejthető. Természetesen vannak fanok, akik mindenért fizetnek, mert telik rá… így pénzért fejlesztik a profilt, amit némi munkával akár ingyen is megtehetne.
D e ugye az azonnali, gyors, kell és húdejó… -
Desy
tag
Jó hosszú írás lett a sok kép miatt.
Először azt gondoltam, hogy át lett írva a használati kézikönyv.
Majd akkor lesz érdekes ez a játék, ha már ingyen lehet vele játszani, mint egyre többel.
Éppen ezért nem adnék érte pénzt, mert mi van, ha megunom, ami könnyedén előfordulhat? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #9 üzenetére
Mexikobol 40$/52$ alap/deluxe.
Korrekt iras/forditas, bar kicsit sokszor van emlitve a sniper. Szerencsére ebben nem sok babér terem nekik, nagyon helyesen át lett dolgozva a QS.
-
Maxxy10
addikt
Köszönöm a cikket jó lett. Titánokat lehet fejleszteni? Jobb páncélzat jobb pajzs stb..
-
iMaverick
addikt
Részletes bemutató lett, sok képpel. Szép munka, grat!
Én ugyan a BF4-esek sorait erősítem, de a cikket végigolvasva egészen kedvem lett kipróbálni. (No azért a BF4-et nem hagyom ott, de ha lenne ilyen "ingyenes" hétvégi próbadolog, akkor tutira rápróbálnék.)
(#9) Mr.Csizmás: +1
-
Mr.Csizmás
titán
tetszik, kicsit olyan mintha battlefield játékok logikáját átvették volna, az idegesítő hülyeségeket kiszedték, és a scifi témával felturbózták. játszanám
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuribácsi88 #4 üzenetére
?? Sose volt X exkluzív.
-
Ó a remek titanfall, ami egy csodálatos xbox exclusive játék, ami azért megjelent pc-re is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor bár már láttam mikor még senki, hivatalosan is gratula. Talán még a Cry3-as cikknél is jobb lett.
-
cellpeti
nagyúr
nagyon jó lenne gamelni vele...
-
Stanchore
senior tag
Ha valamilyen hiányosságot találnátok benne, vagy esetleg kiegészítésre szorulna valami, privibe küldjétek el please, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Óriás robotok, falon közlekedő pilóták, jetpack és tucatnyi hi-tech fegyver a Respawn Entertainment játékában.
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest