- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Az ablakokat még mindig nem tudom megszokni. Vadonatúj műanyag ablak, mégis sűvit be a szél mellette.
-
brownus
veterán
nyitni kell egy ungarise boltot, mindenféle magyar finomsággal, fűszerekkel. mellette meg egy lángos sütödével
olvastam a másik blog bejegyzésedet is, gratula!
-
Egyszer voltam Londonban, nálam is az ecetes chips kicsapta a biztosítékot.
(Emlékszem, osztállyal voltunk, és mindig tradeltünk, az eceteset a natúrra. Jajj, azok voltak ám a szép idők)
-
shadeofme
tag
Én fejemet meg azzal fűtötték pár hete, h még az angolok is Hollandiába járnak át dolgozni, mert, h ott mennyivel jobb a munkaerő piaci helyzet...
-
proci985
MODERÁTOR
ja igen, a Lidl
itt svédeknél mi elég sok ideig nem találtunk tejfölt, végül a lidles creme fraiche volt a megoldás. túrót is csak ők árulnak. kvázi magyaros kolbász (szintén jódrágán) csak náluk van, bár itt a pickszalámi szinte minden boltban kapható. ha nincs, akkor a Gol (o áthúzott) dán szalámi is van annyira jó. a (pick) szalámi olcsóbb, mint volt egy éve otthon (azóta nem ismerem az árakat), ezen elsőre meglepődtem eléggé. van magyar paprika is, nagy örömünkre
Lidl egyébként amiatt érdekes, mert eléggé hasonlít a német (és ezáltal) a magyar Lidl kínálatára. namármost nálunk a család Kőszeg/Győr környékéről jött (erőteljes nyugati hatás kajában), szóval szinte mindent kapni, ami nekünk kell. viszont, amiben a németek gyengék, abban a Lidl se jobb, használható kávét pl itt nem árulnak.
de érdekes látni, hogy másoknak is vannak hasonló problémáik (melyik kaja hol beszerezhető)
-
tildy
nagyúr
válasz
#53246592 #100 üzenetére
Creme fraiche van itt is , de a soured creamnek tejfolebb ize van. A lengyelek tefole (smetlana vagy mi) mondjuk szinten jo, de annak is kicsit masabb az ize, mint az otthoninak .
300gramos soured crem kb 270 ft, a nagy dobozos tejfol a lengyelnel, orosznal 99p, azaz kb 290ft.Ja es vegre vettem kolbaszt! 2 fontert kb egy szalat a lidlben. Chorizo vagy mi. Finom. Es meg mindig olcsobb , mint 5ert ugyanakkora gyulai a magzar peksegben.
Berci: de be am. Meg bundaskenyerhez is kiraly.
-
shadeofme
tag
válasz
#53246592 #100 üzenetére
Créme fraiché az itt is van, csak aranyáron, úh az inkább csak sütéshez ajánlott, nem a reggeli "begyűrök egy dobozzal a kiflihez" felhasználáshoz. Ezért is írtam a görög stílusú joghurtot, mert az sűrűségben ott van, mint nálunk a 12-es tejföl, csak egy kicsit savanykásabb a jellegéből adódóan.
Kolbászból meg én pl. csak chorizo-t láttam aranyért (ráadásul meg sem közelíti a magyart) + lengyel boltban kirakaton kívülről (munkanélküli szegénylegényként), arról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nos amit nem szeretek itt :-Az angolok NEM tudnak építkezni. Szigetelés? Az minek? Normális építőanyagok? Á jó az az...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Motoros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces videók
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest