Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elbeszélsz tildy mellett, kötekedni akarsz vele, de miért is? Tildy minden eredményéért megdolgozott, és folyamatosan halad előre. Mit zavar téged, hogy külföldön is megméretteti magát? Ha egyszer neki így jó, akkor minek próbálkozol aljas kijelentésekkel fogást találni rajta? Ez egy ronda dolog.
-
tildy
nagyúr
Két diplomám van. Az egyikért fizettem , mivel költségtérítéses volt, és a másikért is kvázi, hiszen az elmúlt 12 évben eleget adóztam már.
Kinek mia szakma csúcsa, én ettől függetlenül büszke vagyok arra, hogy mind phpban, mind htmlben pl. a National gallerynek a webshopját készítem. ( mindezek mellett pedig otthon vagyok helpdesk/operátori téren, és bármibe bele tudok tanulni).
-
Esmein
nagyúr
Az arc már megvan hozzá
Igen. Pontosan emiatt. Ez az alap hozzáállás, neked kicsit jobb, te mást akarsz, egyből gyökér vagy meg idióta. Akinek az az első hozzáfűzni valója, hogy nagy az arc, az tehet egy szívességet. Az ilyen kommentek miatt nem szeretek például magyarokkal beszélni. 70%-ban ezt kapom én is, további jó egymás gyilkolását balkánon, viszlát
-
tildy
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Asustor NAS
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- EA Sports WRC '23
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gyúrósok ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Rövid kedvcsinálón a Directive 8020
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő