Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Meggyi001: Kuponok....
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Most nem is rajuk gondoltam... De hallottam mar olyat, hogy valaki diplomaval ki, aztan valami takarito cegnel kotott ki. Anyjanak mondtam, hogy takaritani itthon is lehet. Erre a valasz, hogy jo, de nem annyiert mint kint...
Szoval itthon nem csinalna, kint meg csinalja. Es lehet, hogy az itthoni penzekhez es arakhoz kepest joval tobbet kap azert a munkaert is, de ahogy latjuk, azert kint is van, ami itthonrol nezve piszok draga.
En csak arra vagyok kivancsi, hogy mondjuk mi a szandek? Pl. 10 ev alatt keresni annyit kint ugy, hogy sporolunk, mint allat (viz+kenyer, 10-en egy lakasban, stb.), aztan a kinti penzbol itthon elni majd, mint marci hevesen. Vagy eleve kint is akar maradni az ember...
Es mondjuk itthon miert nem lehet megcsinalni (mar ha nem lehet) ugyanezt, hogy 10 evig (vagy ameddig kell) vizen+kenyeren stb?
-
Dany007
veterán
+1 !
A webfejlesztés egy irodában kurvamessze van a szarlapátolástól.
Amúgy meg, itthon sem 3 hónap alatt teremtesz saját egzisztenciát magadnak!
És bizony sok esetben az egyetemisták is 4-en 5-en laknak egy albérletbe! És bizony nyáron sokuk "szart" lapátol havi 60-ért, hogy legyen valami kis pénze...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest