Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Algieba #21 üzenetére

"Plusz túlzsúfolt, koszos, a világ egyik legdrágább városa"

Budapesten 4 óra alatt bedagadt mindkét szemem a porallergiám miatt, amikor pár hete haza kellett látogatnom. visszaértem, egy nap alatt elmúlt. egy keresztes allergiám van, tehát enyhe, általában csak akkor jön ki, amikor valami extrém poros területet takarítok (háromhavonkénti számítógép-nagytakarításnál nem). ja igen: nem volt semmilyen egészségügyi riadó most sem. pont mint másfél éve, amikor 3 hónap az egészségügyi határérték felett még nem volt huzamosabb idő.

ezek után szerintem Londont koszosnak (és túlzsúfoltnak) nyilvánítani abszurd:)

Tildy: cikkhez meg úgy általában:

én a Miskolci vonaton ragadtam oda a kapaszkodókhoz a (márnemschengeni) Ferihegy1 és a Nyugati között, de legalább kinézve a táj telivolt szeméttel. aztán a (már megint felújítás alatt álló) nem megfelelően kitáblázott állomás. gyűjtőjegy csak az aluljáróban van, ahol előadtam az én bizony nemértekegyszótse típusú túristát a kéregetőknek. a 73as troli át a nyolcon, a keleti, végül immáron a már elfogadható IC. ami lassabb volt a helyi elővárosi vonatoknál, de legalább nem került többe (kevesebbe se mondjuk). országimázs megvolt, keményen.

Kőszeg rendben volt, a levegő tiszta és árulnak citromfagyi:) itt nincs, innentől kezdve a Magyarországon töltött 10 nap alatt folyamatosan fagyizni jártam.

utánna a három nap Budapest meg... hát bedurrant szemmel, allergiásan, két nap alatt már pontosan emlékeztem, miért utáltam meg. viszont, a 6ost megint felújjították, a móricz még mindig fel van túrva, szóval olyan volt, mintha megállt volna az idő. de barátokkal másfél év után ismét irl találkozni jó volt, remélhetőleg megyek jövőre is.

aztán, angolok közé költözés: :K úgy kell azt. magyarok között is lehet haladni angollal (Ti együtt éltek, mi 4ből hárman a családban magyar anyanyelvűek vagyunk), viszont ismerősi kört nehéz úgy építeni, hogy az ember a magyarokkal lóg (ismerek pár olyat, nehezen megy). vagy túl sok magyarral van körülvéve.

látom közben emelni akart a kiadó, mi a helyzet akkor most a lakhatásotokkal?

Esmein: ja igen, pár ember nem tud viselkedni. mondjuk általánosítani szerintem nem kell, bár valahogy mi se keressük magyarok társaságát. városban és környékén a 20k emberből van kb 10 magyar, annyi elég is:) egyszerűbb nekem, ha nem vagyok senkivel egy skatulyába dugva és a saját eredményeim alapján értékelnek.

a trollokkal meg nem kell foglalkozni, úgyis minden ilyen jellegű topikban megjelennek.

• Esmein

nagyúr

válasz Algieba #21 üzenetére

Ha tud mindenki viselkedni, nincs belole baj. A baj akkor van, mikor az echte magyar kijon, es magyarkodik. Szarik mindenkire, csak o letezik, baszkodja az ajtot, dubog, hangoskodik, es hajnali 3-kor esik haza 7 napbol 4szer annak ellenere hogy uvoltottem mar le a fejet hogy viselkedni kene(mikozben elotte parszor mar szepen megkertem, hogy nem kene ...). Vannak ilyenek, emiatt nem magyarorszagon akarok elni.

Ha itt hajlektalanszallon kell elnem 1 evet vagy 2-t, hogy megszabaduljak, hat istenem. ennyit meger.

Új hozzászólás Aktív témák