Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Vannak olyan szobak, amikhez beepitett furdoszoba van. Tehat nem kell kimenni, nem hasznalja mast, csak a mienk .
A hazban ezen kivul meg ket furdoszoba van. Jelenlegi albink kb £130/het, ami egy honapra szinten ugyanennyi, illetve picit kevesebb. A mostani albinkban 9 ember lakik osszesen, es 1 db furdoszoba van, raadasul a wc is benn van. Egyesek nem ismerik az egyutteles szabalyait, lazan zuhanyoznak fel orakat.
Az uj albiban rajtunk kivul kb 4-en lennenek.
Nem akartunk kulon kecot, nem akartunk "elzarva" elni , es lehet a boltban hasznalom, de mennyivel masabb, ha hazamegyek, es a konyhaban le tudok ulni az echte angol lakotarssal dumalni? Es mennyivel jobb, ha elotte angolul kell beszelnem? Ha lajossal vagyok, bar van mikor angolul beszelgetunk, de sokszor nem , es ez nem jo. Magyar hazban lakni meg ilyen szempontbol halal. Hiaba fejlodott az angoloma z elmult tobb mint fel evben, nekem lassu a tempo. Tipikusan nem vagyok olyann, aki leul es bemagolja, nekem hasznalni kell, es megerteni mi miert van. Ehhez a munkahely, bolt, ugyfelszolagalt szerintem keves. Faterom szerint a legjobb lenne, ha Lajos sem lenne itt, persze ezt csak poenkodva mondta de gondolom erted mire ertettte.
tiv83us : az Usa,de tolem Magyarorszagon is kertek £300-400 kauciot ( 100ezret kb). Ez kb 6 het kaucio. Megszokott itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- Diablo IV
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest