- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Gál István #22 üzenetére
N4.
Ma lettem kész első , teljesen önálló weboldalammal, ami egy webshop. Hamarosan élesre is ki lesz rakva.
Jahm és "vége" a jó fizunak, most már csak annyit kapok, ami egyébként is járna. Az a plusz 3-400 azért jól jött..Mégvalami: nem mellveregetés,kivagyiság. Igaz azért valamilyen jóleső érzés , hogy jól alakulnak a dolgok. . Hogy mondjam remélem tudk reményt adni azoknak , akik úgy érzik nem alakul úgy az életük, ahogy szeretnék. Én is voltam már mélyen , mind anyagilag, mind párkapcsolatilag. De nem szabad feladni. Az álmokat sem. Drukkolok mindenkinek, aki valami újba szeretne fogni, aki változtatni akar. Aki szeretné, ha jobb lenne az élete, és itt nem csak anyagiakról beszélek. Bízni kell. Ez a titok nyitja.
-
tildy
nagyúr
Felreertes ne essek, senkit nem akarok hiu remenyekkel kicsalogatni. nem a kicsalogatas a celom. En jarok egy utat, amit megosztok veletek. Es lehet nekem sem mindig jon ossze majd, d emost megy a szeker. Annyir,a hogy jelenelg keten elunk meg a fizetesembol es meg igy is felre tudok rakni.
Kerdezhetnetek,parom miert nem dolgozik?
Ha en ezt elmondanam... tobbet dolgozik mint en, szabadnapja sincs.Viszont onmaga a sajat fonoke. Egy ev mulva szerintem jobban fog allni, mint en. Ez az idoszak ugymod az invesztalase, reszemrol. En tamogatom, aztan remelem idovel majd jo befektetesnek tuniktiv : roviden , es tomoren leirtam , reszletekbe nem mennek bele . Majd szolok neki, meselje el ovele mi a helyzet
Egyelore hawaii elete van, a noje eltartja jol
Mindne ferfi almodik neha ilyenrol nem?
-
tildy
nagyúr
Olyan ceg , ami otthon is ismert, outsourcinggel foglalkozik. [link]
Ez itt amugy termeszetes, napi 1 hivasom/1-3 emailem szinte mindig van fejvadaszoktol.
De jo itt most. Nemsokara kimegy a webshop, majd megmutatom.
Kicsit hihetetlen innet, hogy milyen az, amikor az ember nem talal munkat. Van dogivel...
Kicsivel tobb lenne amugy ott penz, de ennyit nem er meg a valtas. -
tildy
nagyúr
Úgy teszek. Kicsit fura innét vissszanéznem az aggódásaimra....
A pénzt amúgy nem szóom, csak azt veszek ami kell, de abból jót.
AKG párom fülese kuka, eltört. Kellett.
win7: lejárt a tesztváltozat, kellett.
Telefonom hülyéskedik néha->valószínűleg htc desire-re lesz csere hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
lo "Hi,I came across your CV on ‘IT Jobs for Graduates’.We are currently looking to recruit for our XY Aspire Academy...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest